20 percig teljesen halott volt ez a 17 éves fiú, majd, amikor magához tért azt mondta, találkozott Jézussal!

0
2245

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Zack Clements futás közben elkékült és összeesett. Azonnal riasztották a mentőt, bevitték a kórházba, de a vizsgálatok közben leállt a szíve. Az orvosok nem értették, hogy mi történt a látszólag egészséges fiatallal, de megpróbáltak mindent megtenni érte.

zack-jezus

A fiú szíve 20 percen keresztül semmilyen életjelet nem mutatott, amikor már szinte lemondtak róla, egyszer csak visszajött a pulzusa, és újra el kezdett verni a szíve. Rövid időn belül, mintha mi sem történt volna, a fiú magához tért, és nagyon furcsa dolgokról kezdett mesélni.

Ha az agy pár percig nem jut oxigénhez, már komoly károsodást szenvedhet, azonban a 17 éves fiúnál húsz perc szívleállás után teljesen egészségesen tért magához. Zack elmondta, hogy abban a húsz percben, amikor leállt a szíve, igen furcsa látomása volt.

Egy hosszú hajú, szakállas férfival találkozott, aki a vállára tette a kezét, és azt mondta neki, hogy nyugodjon meg, nem kell semmitől félnie, minden a legnagyobb rendben van. Zacket teljes nyugalom árasztotta el, akkor jött rá, hogy az illető férfi, akivel találkozott, Jézus volt.

Mikor magához tért teljesen nyugodt volt, és úgy érezte, hogy a világ csodálatos. Soha életében nem érzett ekkor hitet, mint azon a napon. Az orvosok, és a kórházi ápolók a szülők engedélyét kérték, hogy ezt a nagyon különleges történést a média segítségével egyre több emberhez eljuttathassák.

Billy és Theresa természetesen engedélyt adott arra, hogy interjút készítsenek Zack-el, melyben a hihetetlen megtapasztalásáról mesélt.

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!