21 évesen hatalmas karokat növesztett magának, akár bele is halhat az őrültségbe

0
4348

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A 21 éves oroszországi Kirill Tereshin úgy gondolta, hogy a testépítés hagyományos módja – súlyemelés és proteinben gazdag diéta – túl időigényes és fárasztó lenne, ezért úgy döntött, hogy karjaiba szintetikus olajat, szintolt injekcióz.

21 évesen hatalmas karokat növesztett magának, akár bele is halhat az őrültségbe

Mint a legtöbb szintolt használó testépítő, Tereshin is kis mennyiségbenn kezdte az adagokat, aztán rájött, hogy ha azt akarja, hogy karjai hatalmasak legyenek nagy és állandó mennyiséget kell beadnia magának a szintetikus anyagból. Először csak 250 ml-t injekciózott a karjaiba, de ez nem járt nagy eredménnyel, ma már több literrel vitt be a testébe ebből a testidegen anyagból, ám teste többi része egyre nehezebben bírja ezt a “kúrát”.

Amint a fotókon is látszik, a férfi büszkén mutogatja izmait, annak ellenére, hogy karjai egyáltalán nem passzolnak más testrészeihez. Ám őt ez nem érdekli, mint ahogy a negatív kritikák sem, bevallotta, nem fog leállni az injekciókkal, és azt reméli, hogy egy nap majd megdönt jó pár testépítő rekordot.

A férfi szenvedélye egyáltalán nem veszélytelen, akár bele is halhat az ember.

“Amikor nekifogtam 40 fokra emelkedett a lázam, az ágyban feküdtem és azt éreztem, hogy meg fogok halni, végül azonban helyre jöttem.” – mondta.

Az orvosok arra figyelmeztették a fiatal férfit, hogy a szintol használat tüdőembóliát, idegkárosodást, fertőzéseket, fekélyeket, cisztákat és sztrokot okozhatnak, ez pedig akár halálhoz is vezethet. Ennek ellenére a testépítők körében igencsak népszerű ez a szintetikus anyag.

MEGOSZTÁSHa nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!