ByeAlex nem akarta, hogy adásba kerüljön a kirohanása

0
8584

ByeAlex és az X-Faktor: az énekes nem akarta, hogy a kirohanása adásba kerüljön.

ByeAlex nem akarta, hogy a adásba kerüljön a kirohanása

Arról már biztosan mindenki olvasott, hogy az X-Faktor szombati első adása alatt a mentorok, azaz Radics Gigi, Gáspár Laci és Puskás Peti “vérig sértették” az énekest, aki nem mellesleg már azt mondta, hogy ha nem marad abba a cikizés, feláll és hazamegy.

Az egész konfliktus egy ByeAlex hasonmás következtében robbant ki, aki mindamellett, hogy külsőre is nagyon hasonlít az énekesre, egy saját dalszöveggel próbálta elkápráztatni az X-Faktor zsűrijét. Azonban nem járt sikerrel, hiszen a zeneszám nagyon hasonló volt ByeAlex Kedvesem című dalához. És lényegében, innen vette kezdetét a piszkálódás is.

“Nem jött le az adásból, hogy pontosan mi történt. Nem azalatt a három perc alatt idegesítettem fel magamat. Ez egy hosszú ideig húzódó valami volt, főleg a Gigi vezényletével. (…) Úgy gondoltam, nem azért ülünk ott négyen, hogy egymás teljesítményét kritizáljuk. Én is tudnám mindenkiét, mindenhol, de ettől függetlenül nem teszem, mert nem ez a dolgom” – mondta Alex, a Reggeliben, majd így folytatta:

“Én nem szerettem volna, hogy adásban legyen. De így, hogy belekerült és láttam, vállalom, ami történt. Nem éreztem cikinek, nem szégyelltem, ráadásul tök jól néztem ki közben”

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Írd be a neved