Drasztikus döntésre szánta el magát édesanyja halála után a magyar triatlonista

2
1910

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Követte Angelina Jolie példáját, miután édesanyja 67 évesen rákban elhunyt.

Drasztikus döntésre szánta el magát édesanyja halála után a magyar triatlonista

Túróczi Réka magyar triatlonista édesanyja mell- és petefészek-daganattal is küzdött, nemrég, 67 évesen elhunyt, éppen emiatt Réka egy onkológussal való egyeztetés után úgy döntött, hogy kés alá fekszik, és Angelina Jolie-hoz hasonlóan szakemberek segítségével eltávolíttatja a saját melleit.

Dr. Lévay Bernadett onkológus elmondta, hogy a döntés orvosilag is támogatható, hiszen a műtét 90%-kal lecsökkenti az emlőrák kialakulását.

Túróczi Réka elmondta, könnyen hozta meg a döntését, ám az nehéz volt számára, hogy a melleltávolító műtét közel volt édesanyja elvesztésének dátumához, ezt a kettőt tudta nehezebben feldolgozni.

“Az anyuval kapcsolatos lelki része jóval nehezebb, mint egyébként ez az egész fizikai hatása. Nem egy könnyű műtét, fájdalmakkal és sok kényelmetlenséggel jár, esztétikailag is van átmenetileg egy nem kedvező időszak, de ez a része könnyebb.” – mondta a Fem3 Cáféban.

A teljes beszélgetést megnézhetitek az alábbi videóban:

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Elgondolkodtató! Már akinek! Ezzel a logikával a tüdő is eltávolítható megelőzés érdekében. De az orrváladékkal küzdők esetében az orrot kell eltávolítani megelőzés érdekében. De ha a végtagok kerülnek eltávolításra, igen sok elváltozás megelőzhető! Kiemelten jó eredmény érhető el a fej eltávolításával!

  2. Nincs szó , hogy értelmes emberek akik a közéletben ezeket a hülyeségeket nylvánosságra hozzák . Angelina nagy hibát vétett. Ez magánügy kéne legyen nem divatott csinálni belőle. SAJNÁLOM , hogy ennyire korlátoltak 🙁

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Írd be a neved