Egy új világrekordtól hangos most az internet. Amit ez a német vállalat összehozott, tényleg páratlan alkotás!

0
695

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Egy Rekordok Könyvébe illő esemény mindig kivív magának minden elismerést. A kitüntetést megszerezni viszont nem épp a legegyszerűbb. Valamennyi résztvevőnek, akinek a munkájától a siker függ, maximálisan oda kell tennie magát, és a legjobb tudása/összpontosítása szerint kell cselekednie, egyébként pillanatokon belül becsúszik a hiba, és a több hónapos munka kudarcba fullad.

Évről évre megszervezik Frankfurtban az immár hagyományossá vált könyvvásárt. 2016-ban azonban kevésbé rendhagyó módon debütált az esemény: a Sinners Domino Entertainment nevű német vállalat ugyanis fergeteges műsort szervezett, ami rengeteg érdeklődőt vonzott a helyszínre. Mi is lett volna találóbb dominós játék egy könyvvásáron, mint a könyv?

Miután 10 ezer 200 aranyozott Guiness Rekordok Könyve borítót nyomtattak ki, a projekt kivitelezői azonnal munkához láttak. Felállítgatták egytől egyig a díszbe öltöztetett könyveket, és követték az hajszálpontosan kigondolt tervet.

Amikor eldőlt az első könyv, valóságos csoda történt a teremben. Álomszerű műsornak lehetünk mi is a szemtanúi, ami hibátlanul zajlott le, mi több, az aranyozott borítók csillogásától még fennköltebb lett a produkció! A boldogság, ami a szervezők arcára ült, tapintható. Az álmukat váltottak valóra!

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!