Egyetlen év alatt 135 kilótól szabadultak meg ketten! Nézd meg, hogy néz ki most a szerelmespár!

0
2953

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Lexi és Danny Reed azon emberek közé tartozott, akik imádták a gyorsételeket, ezért nap mint nap a város valamelyik éttermében étkeztek. A házi, főtt étel fogalma szinte ismeretlen volt számukra!

A kedvenc, és rendszeresen fogyasztott ételeik közé tartozott a pizza, a sült krumpli, az ízletes gyorsételek, az üdítők, és a különböző édességek. Az egészségtelen étkezésüknek, és életformájuknak köszönhetően Lexi és Danny rövid idő alatt nagyon sok kilót szedett magára, annyira eltorzultak, hogy alig lehetett rájuk ismerni.

Azon túl, hogy nagyon meghíztak, egy idő után az egészségük is kockán forgott már: alig tudtak mozogni, és számos betegség gyötörte őket. Ekkor döntöttek úgy, hogy ez az egészségtelen élet semmi jóra nem vezet, eljött az idő, hogy gyökeresen változtassanak étkezési szokásaikon. Elhatározásuknak, és kitartásuknak köszönhetően egy év alatt összesen 135 kilót fogytak.

“Sokkal boldogabb, kiegyensúlyozottabb, és büszkébb lettem a fogyás után” – mondta a 26 éves nő.

Lexi mindig átlagos testalkatú lány volt, azonban, amikor 2007-ben elkezdtek randizni Danny-vel, mindig egy étteremben, vagy egy vendéglőben találkoztak, és ezzel együtt szépen elkezdtek felkúszni rá a plusz kilók. Amikor úgy döntöttek, hogy fogyókúrázni kezdenek Danny 127, Lexi pedig 220 kiló volt.

Az első lépésben eldöntötték, hogy egy hónapon keresztül egyetlen korty alkoholt sem isznak, és nem esznek semmilyen gyorskaját. Ezenkívül pedig az összes egészségtelen ételt kiiktatták az étrendjükből.

Kardió edzésre és konditerembe jártak, bár kezdetben nagyon nehezek, és fárasztóak voltak a gyakorlatok, ők nem adták fel. Az első egy hónap után bevezették az étrendjükbe a zöldségeket, a sovány húsokat, és az egészséges szénhidrátokat. Minden hónapban Lexi 9 kilót fogyott. Minél többet fogyott, annál többet járt edzőterembe, jelenleg heti 5-6 alkalommal jár, átlagban egy órát edz.

Lexi és Danny elárulta, hogy mi az a 3 legfontosabb dolog, ami elengedhetetlen az egészséges élethez:

1. Próbálj meg kitartóan és következetesen edzőterembe járni. Ne keress kifogásokat!

2. Szerezz egy lelki társat, aki ösztönöz, és mindenben támogat.

3. Keress egy nagyon erős motivációt.

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!