Ez a kisfiú egy egész világot nyűgözött le a tehetségével. Figyeld csak, mire képes!

0
2477

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Kizárólag a szülőkön múlik, hogy elvész vagy tovább fejlődik egy gyerek tehetsége. Van, akiben már totyogó korában kiderül, mihez vonzódik igazán, és olyan gyerek is van, akiben később bontakozik ki egy különleges adottság. Bárhogy is legyen, a lényeg a gyakorláson van, a kitartó munka eredménye pedig sosem tehet rosszat senkinek.

Ez a kisfiú egy egész világot nyűgözött le a tehetségével. Figyeld csak, mire képes!

Az alábbi videóban is egy igazi kis csodabogárral találjuk szemben magunkat. Az életkorán mindenképp túlnő a szenvedély, aminek már most hódol, de a szülei ezzel mit sem törődve bátorítják őt tovább a siker útján. Ha megnézed ezt a kisfilmet, te is egyet fogsz érteni velünk abban, hogy jól teszik!

Míg a hozzá hasonló korú gyerekek csak játékautókat tologatnak, addig Tima Kuleshov vezeti is őket. A mindössze 4 éves kijevi kisfiú számtalan versenyen vitte el a pálmát a műfajban, és ma már egy egész világ emel kalapot előtte. Alig volt 2 éves, amikor megtanult kerékpározni, aztán pár hónappal később már az ő méreteihez alakított motorbiciklin művészkedett. A leggyorsabb járgány, melyet Tima eddig vezetett, az akár a 70 kilométer/órás sebességet is felveheti, de ez nem rettenti vissza a kiskópét. Már most óriási önuralomról tesz tanúbizonyságot, a szülei pedig rendkívül büszkék a gyerekükre.

Alexander és Victoria szerint bár Tima tehetsége páratlannak számít, a kisfiú sosem hivalkodott vele. Nem szeret dicsekedni a sikereivel, és azt sem szereti, ha sokáig távol tartják a veszélytől. A többi sportág ugyanis, amiért még rajong, az a sízés és a trambulinozás, ami, meg kell hagyni, szintén nem a legbiztonságosabb…

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!