Ez a lány pont olyan, mintha egy Disney rajzfilmből lépett volna ki. Ő Jázmin hercegnő életre kelt mása.

0
671

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Hosszú ideje a Disney rajzfilmek számos gyerek, és felnőtt szívet meghódítottak már. Szinte nincs az a felnőtt, aki ne szeretné még mindig a Disney meséket, egy rajzfilm igen kellemes időtöltés lehet egy borús vasárnapra. Neked melyik a kedvenc meséd?

jazmin-hercegno-eloben

A kislányok rajongásig imádják a Disney hercegnőket, nem telik el úgy iskolai farsang, hogy legalább 3-4 gyerek ne bújna valamelyik mesehős bőrébe. Olayinka Mia Noel afrikai gyökerekkel rendelkező amerikai modell és énekes megszólalásig hasonlít a mesebeli Aladdin partnerére, Jázmin hercegnőre.

A fiatal lány akkor vált igazi világsztárrá, amikor Halloweenra Jázmin hercegnőnek öltözött. Akkor még ő sem gondolta, hogy ekkora sikere lesz. Mia nem csak gyönyörű, de megszólalásig hasonlít Jázmin hercegnőre, pont olyan, mintha egy mesekönyvből lépett volna elő.

Sokáig tanulmányozta Jázmin hercegnő öltözetét, viselkedését, ékszereit, kiegészítőit, majd úgy döntött, hogy beszerzi a szükséges kellékeket, és kipróbálja milyen lehet egy igazi hercegnőnek.

Az Olayinkáról megjelent képek láttán az egész világ teljesen ledöbbent, hiszen ekkora hasonlóságot ritkán látni egy kitalált karakter, és egy hús-vér emberi lény között.

A video posted by Olayinka Mia Noel (@mia_xso) on

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!