Ez a rémült fóka 12 gyilkos bálna elől menekült a csónakba! – Elképesztő VIDEÓ

0
2289

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az utolsó pillanatban menekült meg ez a fóka a támadói elől! A víziállatot 12 gyilkos bálna üldözte, ám a fürge bajuszosnak még időben sikerült egy csónakba ugrania. A fóka a vízijármű hátsó felében talált menedéket, de a bálnákat még így sem sikerült leráznia. Az emlősök ugyanis körbevették a csónakot, és megpróbáltak utat találni a zsákmányukhoz.

Ez a rémült fóka 12 gyilkos bálna elől menekült a csónakba! - Elképesztő VIDEÓ

A csónakba menekülő fóka esete annyira menő lett, hogy a CNN is leadta a róla készült videót a hírekben. Az esemény hétfőn, augusztus 22-én történt, Vancouver-sziget partvidékén. A kisfilmet Nick Templeman rögzítette, a cég alkalmazottja, amely kirándulásokat szervez turistáknak grizlimedvék és bálnák megcsodálására.

„4 vagy 5 gyilkos bálna úszott egyszerre a csónak hátulja felé, és fel-le mozogva figyelte a fókát. Aztán alábuktak mind, és eltűntek. Nagyjából 12-en lehettek. A fóka annyira megrémült a találkozótól, hogy miután visszamerészkedett a vízbe, többször is még visszaugrott a csónakba.” – részletezte Templeman.

A bálnák támadása körülbelül 30 percig tartott. A fóka egy kicsit még időzött a csónakban, aztán beugrott a vízbe, de a motor közelében maradt, majd pár perc múlva eltűnt.

Aug 22 not 26

Közzétette: Nick Templeman – 2016. augusztus 22.

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!