Ez a sminket bebizonyította, hogy minden nőből lehet királynő. Elképesztő a változás smink után – FOTÓK

0
7984

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Elszomorító látni 50-60 éves nőket, úgy, hogy már feladták az életet, kihunyt szemükből a fény, megkopott az arcuk, hajuk, és közben meg vannak győződve róla, hogy nekik már annyi, hiszen ők úgyis “megették már a kenyerük javát”. Az átlag magyar nő ilyenkor már nem sminkel, nem hord szoknyát, nem vesz fel színes kardigánt, vagy virágos kendőt.

Pedig egy kis magunkra figyeléssel mennyi színt, vidámságot vihetünk az életünkbe, és a világba is. Nem mindegy, hogy egy megkopott, szürkés női arc jön-e velünk szembe az utcán, vagy egy kicsit ápolt, virágos szoknyás, színes táskás, mosolygós ötvenes nő.

Amiért valaki megszülte, és felnevelte a gyerekeit, még nem jelenti azt, hogy neki ennyi volt az élete. Ilyenkor lehet nekifogni sminkelni tanulni, biciklizni, jógázni, sétálni nagyokat a parkban, finom bort kortyolgatni a barátnőkkel, és jókorákat kacagni. Önfeledten élni.

Az alábbi képekből láthatjuk, hogy mennyit számít, ha egy nő odafigyel magára. Nem kell túlzásba vinni persze a sminkelést sem, de azért egy kis rúzs, vagy szemfesték nagyon sokat számít. Anar Agakishiev egy profi sminkes, aki úgy gondolta, hogy bebizonyítja, hogy minden nőben ott rejtőzik legbelül egy csodaszép királylány.

Érdemes megnézi a nagy átalakulásról készült fotókat.

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Írd be a neved