Ezt az egy választ adta Tom Hanks, amikor megkérdezték, mitől sikeres a házassága!

0
12595

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Tom Hanks Hollywood egyik legismertebb színészének számít. Legutóbbi fantasztikus sikere nem egy film, hanem a 27 éve tartó házassága, a szintén színész Rita Wilsonnal.

Ezt az egy választ adta Tom Hanks, amikor megkérdezték, mitől sikeres a házassága!

A hollywoodi normák szerint az a házasság, amely meghaladja az 5. évet, sikeresnek mondható a hírességek körében. Viszont, közel három évtizeddel meghaladva ezt a normát, nem csoda, hogy az emberek kíváncsian érdeklődnek, hogy mi a hosszú házasság titka.

Az ET Online-nak adott interjújában Tom Hanks a következő választ adta arra a kérdésre, hogy mi hosszú házasságának titka: “Azt hiszem a házasságunk sikerének kulcsa, hogy a jó dolgokért házasodtunk össze.”

Tom Hanks szerint nincs igazi titka a házasságnak. Az 59 éves színész és filmrendező a következőt nyilatkozta a People magazinnak: “Tudod, szeretném, ha lenne titok. Mi csak szeretjük egymást. Ez mindennek a titka.”

Igazán szerethetik egymást, hogy ennyi éve már együtt vannak. A színész elmondása szerint, felesége még mindig képes lenyűgözni: “Még most sem tudom elhinni, hogy a feleségem velem van. Ha a középiskolában lettünk volna, soha sem lett volt elég merszem, hogy beszéljek vele.”

Rita Wilson 3 évvel ezelőtt ezzel az üzenettel köszöntötte férjét: “Boldog születésnapot életem szerelmének, a partneremnek, a legjobb barátomnak, a bizalmasomnak, a lelkemnek.”

Tom kétszeres nyert Oscar-díjat, minden filmje több milliárd dollárt hozott neki. Azonban, a „legjobb szerepe” a felesége mellett volt, amikor kiderült, hogy Ritának emlőrákja van. A rákot korán észlelték, így két emlőeltávolítási műtét után megszabadult a betegségtől. Ez az esett még összetartóbbá tette a párt.

Míg a legtöbb hollywoodi pár csak ideig-óráig él boldogságban, addig az ők házassága kiállta az idő párbaját. Akármi is a titkuk, teljesen egyértelmű, hogy ők ketten egymásnak voltak teremtve, biztosak vagyunk benne, hogy még nagyon sok ideig együtt élnek majd boldogságban, szeretetben.

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!