Ezt nem fogod elhinni! 7 hónapos pocakkal hip-hop-ot táncol ez a kismama!

0
531

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

27 hetes terhesen, Christina Litle birtokba vette a világhálót azzal a videóval, melyben hip-hop-ot táncol, és nem is akárhogyan! Az anyuka már a harmadik gyerekét várja, és 11 éve oktat táncot a közeli kaliforniai iskolában. Még mielőtt világra hozná a kisbabát, Christina úgy döntött, beleveti minden energiáját a munkába, és lencsevégre kapja egyik táncóráját. Ma pedig a 28 éves kismama váratlan produkciója futótűzként terjed az interneten!

Ezt nem fogod elhinni! 7 hónapos pocakkal hip-hop-ot táncol ez a kismama!

A pocakos anyuka tánca vegyes reakciókat váltott ki a nézőkből, sokan helytelennek minősítették Christina viselkedését, a kismama azonban gyorsan megvédte magát és a hasonlóan aktív anyukákat a következőket nyilatkozva:

„Egész életemben táncoltam, és TELJESEN biztonságos mozgásban tartani a testet, amelyhez az már hozzászokott, a terhesség ideje alatt is. Nem ártok a gyerekemnek… a kisbaba nem fog „rázkódott szindrómában’ szenvedni, és nem, a köldökzsinór sem jelent veszélyt a gyerek számára. Azoknak pedig, akik azt hiszik, hogy fájdalmat okozok magamnak, azt üzenem, ez egyáltalán nem fájdalmas! Ez lesz a harmadik gyerekem, és az előző terhességeim alatt is végig táncot oktattam. A lányaim pedig egészségesen, tökéletesen születtek. Azt teszem, amiről tudom, hogy a testem elbírja. Terhes vagyok… nem fogyatékos. És bátorítok minden anyukát arra, hogy maradjon aktív a várandósság ideje alatt is… ezzel csak segítenek magukon és a kisbabán. LÉGY EGÉSZSÉGES! SZÓRAKOZZ!” – reagált Christina Litle az őt érő ítélkezésekre.

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Írd be a neved