Hány lányt látsz a tükörben?

0
2357

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Emlékszel még „a ruha”-jelenségre? Nagyjából egy éve történt, amikor az internet egy ruhának a fényképétől őrjöngött, mégpedig azért, mert egyszerűen lehetetlen volt eldönteni, milyen színekben is pompázik. Válaszlehetőségként az arany-fehér, illetve a fekete-fehér kombináció volt adott, elegendő ahhoz, hogy óriási perpatvart keverjen.

Hasonló esettel szembesülhettünk a napokban is, amikor egy lányokat tartalmazó fotó került fel a netre azzal a brilliáns feltevéssel, hogy vajon hány lány látható a fényképen. Természetesen, a kérdésre ezerféle válasz érkezett, a keltett hatás pedig hasonló a ruháéhoz: két táborra osztotta a közönséget.

Valójában a fénykép teljesen más szándékkal született. A svéd Tiziana Vergari volt a szerzője, és azzal a céllal született, hogy bátorítsa a nőket arra, hogy kifejezzék saját személyiségüket. A fénykép a #WHPidentity nevet viselő projekt népszerűsítésére készült, aztán átfordult egy kvíz-jellegű fejtörőbe.

A fényképet többen is megosztották, felhasználták, és több vezércikk részévé is vált. Bár első látásra a válasz egyszerűnek tűnik, ha jobban megfigyeled a fotót, annál inkább elbizonytalanodsz. Szóval akkor hány lány is látható a képen?

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!