Így néz ki ma Steve Irwin fia, aki apja nyomdokaiba lépett! – VIDEÓ

0
10659

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A The Tonigh Show meghívottja a híres krokodilvadász Steve Irwin fia, Robert volt. Jimmy Fallon arról faggatta a fiatalembert, hogy milyen érzés az apja nyomdokaiba lépni.

Steve Irwin mellett gyakran láthattuk a gyerekeit is, éppen ezért senki sem csodálkozott rajta, hogy mindketten rajongásig imádták az állatokat. Robert már egészen kis korában közel került a krokodilokhoz. Steve egy alkalommal úgy etette a 3,6 méteres állatot, hogy közben a karján ülő fia is vele volt. R

obert szenvedélyesen rajongott az állatokért, és azt is elmondta a Tonight Showban, hogy nagy megtiszteltetés volt számára, hogy néhány évre apja után ő is meghívást kapott a műsorba. Úgy érezte, hogy a világ egyik legszerencsésebb emberének mondhatta magát, hiszen neki megadatott, hogy gyerekként az ausztráliai állatkertben nevelkedhetett.

Pozitívumként említi azt is, hogy ezáltal nem csak az apjával tölthetett nagyon sok időt, hanem a vadonélő állatokkal is közelebbről megismerkedhetett. A hagyományokhoz híven, Robert néhány állatot is hozott a műsorba, többek közt egy bébikrokodilt, egy lajhárt, és egy óriási kígyót is. Úgy tűnik Robert pont olyan lelkesedéssel, és elhivatottsággal beszél az állatokról, mint néhai édesapja.

Egy régebbi interjúban Steve Irwin felesége elmondta, hogy Robert nagyon hasonlít az édesapjára.

“Annyira hihetetlen, de egyben csodálatos is látni, hogy Robert pontosan olyan, mint az édesapja. Érdekes, hiszen, ahogy napról-napra nő, és egyre jobban hasonlít Stevre”. – jegyezte meg.

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Írd be a neved