Ilyen lenne, ha egy rockegyüttesnek 1000 tagja lenne… – VIDEÓ

0
516

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ha valakitől megkérdeznéd, szerinte melyik minden idők leghíresebb rock-együttese, nagy eséllyel válaszolja majd azt, hogy a Foo Fighters. A banda ugyanis rendkívül népszerű és sikeres volt, évekig, úgy művészileg, mint kereskedelmileg. A szólistája/gitárosa, azaz Dave Grohl pedig abban a megtiszteltetésben részesült, hogy a rock történelem két nagyágyújának is a tagja lehetett (korábban ugyanis a Nirvana dobosa volt). Nem beszélve arról, hogy rajongók millióit vonzotta magához.

Bár a Foo Fighters a világ minden szegletében koncertezett már, mégis létezik a földön olyan régió, ahol évtizedek óta nem fordultak meg. Ilyen az olaszországi Romagna tartomány, ahol az együttes legutóbb 1997-ben lépett fel.

Hogy visszacsalogassák kedvenc zenekarukat, a régióbeliek érdekes kampányba kezdtek: összegyűjtöttek 1000 rockert a félszigetről, és közel 50 ezer dollárt ahhoz, hogy eljátszhassák a Foo Fighters egyik legnagyobb slágerét, a Learn To Fly-t. Az akcióval Dave Grohl figyelmét szerették volna felhívni magukra és óhajukra, hogy viszontláthassák kedvencüket Olaszországban.

Egyébként, óriásit produkáltak: mind tisztában vagyunk azzal, hogy minél több tagból áll egy zenekar, annál bonyolultabb összehangolni a játékukat. Itt viszont ezren zenéltek együtt!!! És nagyon jól csinálják! A videó már körbejárta a világot, így csak idő kérdése, hogy mikor jut el a Foo Fighters-hez.

Szerinted lesz eredménye az akciónak?

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!