A kerekesszékes menyasszony könnyfakasztó ajándékkal lepte meg vőlegényét az esküvőjükön!

0
1096

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az esküvők egyik legmeghatóbb pillanata, amikor a vőlegény és a menyasszony az oltár felé tartanak. A 25 éves Jaquie Goncher számára ez a pillanat maga volt a mennyország, ugyanis az oltár előtt olyan csoda történt vele, hogy alig hittek a jelenlevők a szemüknek.

kerekesszekes-menyasszony

Jaquie 17 éves kora óta kerekesszékes, hiszen nyaktól lefele lebénult egy rosszul sikerült medencei ugrás miatt. A tolószékes lány eldöntötte azonban, hogy semmi nem állhat boldogsága útjába.

Jaquie élete teljesen megváltozott 8 évvel ezelőtt, hiszen az örökké vidám lány egész napját kerekesszékben töltötte. Ráadásul az orvosok sem sok jóval biztatták. Jaquie az esküvője előtt egy évvel a fejébe vette, hogy ő márpedig a nagy napon fel fog állni a székből. Ezért pedig mindent meg is tett, napi rendszerességgel egy szakember segítségével keményen edzeni kezdett.

A lány optimizmusa, és kitartása meg is hozta az eredményét, az esküvőjén nem csak, hogy felállt a székből, hanem még táncolt is a férjével. Ez a fiatal, és eltökélt lány az egész világ számára példát mutatott.

Soha ne adjuk fel, hiszen mindenki életében történnek csodák, csupán hinnünk kell abban, hogy vágyaink teljesülhetnek.

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!