A kerekesszékes menyasszony könnyfakasztó ajándékkal lepte meg vőlegényét az esküvőjükön!

0
1011

Az esküvők egyik legmeghatóbb pillanata, amikor a vőlegény és a menyasszony az oltár felé tartanak. A 25 éves Jaquie Goncher számára ez a pillanat maga volt a mennyország, ugyanis az oltár előtt olyan csoda történt vele, hogy alig hittek a jelenlevők a szemüknek.

kerekesszekes-menyasszony

Jaquie 17 éves kora óta kerekesszékes, hiszen nyaktól lefele lebénult egy rosszul sikerült medencei ugrás miatt. A tolószékes lány eldöntötte azonban, hogy semmi nem állhat boldogsága útjába.

Jaquie élete teljesen megváltozott 8 évvel ezelőtt, hiszen az örökké vidám lány egész napját kerekesszékben töltötte. Ráadásul az orvosok sem sok jóval biztatták. Jaquie az esküvője előtt egy évvel a fejébe vette, hogy ő márpedig a nagy napon fel fog állni a székből. Ezért pedig mindent meg is tett, napi rendszerességgel egy szakember segítségével keményen edzeni kezdett.

A lány optimizmusa, és kitartása meg is hozta az eredményét, az esküvőjén nem csak, hogy felállt a székből, hanem még táncolt is a férjével. Ez a fiatal, és eltökélt lány az egész világ számára példát mutatott.

Soha ne adjuk fel, hiszen mindenki életében történnek csodák, csupán hinnünk kell abban, hogy vágyaink teljesülhetnek.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Írd be a neved