Lelépett az oltár elől a vőlegény, hogy meglepje leendő felesége kislányát. Szem nem marad szárazon a gesztusától!

0
1766

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ha egy fiatal pár mindkét tagja úgy dönt, hogy egymáshoz kötik életüket, igencsak fontos, és felelős döntést hoztak meg. Elhatározásukat pedig általában az oltár előtt pecsételik meg. Ez a pillanat mindig a legfelemelőbb része az esküvői ceremóniának.

kulonleges-eskuvo

Igazán megható látni, ahogyan két szerelmes szív örök hűséget fogad egymásnak. Ez az esküvő azonban még a szokásosnál is sokkal meghatóbbra sikerült. A szertartás megkezdése előtt a leendő férj kért egy pár perc türelmet, és odament menyasszonya kislányához.

Letérdelt hozzá és ünnepélyesen megfogadta, hogy a lehető legjobb apja lesz, és mindent megtesz annak érdekében, hogy neki és édesanyjának is boldogságot nyújthasson. Végezetül egy kis szív alakú medált akasztott a kislány nyakában, annak jeléül, hogy fele szívét neki ajándékozta.

A kis fehér ruhás tanú persze annyira meg volt lepődve, hogy alig jutott szóhoz jutni a döbbenettől. Az oltárnál várakozó anyuka is könnyekbe tőrt ki, de a násznép is legalább annyira meg volt hatódva, hiszen senki nem tudott semmit arról, hogy milyen csodálatos meglepetéssel készül a leendő férj.

Ilyen szívmelengető gesztust ritkán láthatunk! Azt hiszem érdemel egy lájkot és egy megosztást tőletek is.

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!