Lelépett az oltár elől a vőlegény, hogy meglepje leendő felesége kislányát. Szem nem marad szárazon a gesztusától!

0
1693

Ha egy fiatal pár mindkét tagja úgy dönt, hogy egymáshoz kötik életüket, igencsak fontos, és felelős döntést hoztak meg. Elhatározásukat pedig általában az oltár előtt pecsételik meg. Ez a pillanat mindig a legfelemelőbb része az esküvői ceremóniának.

kulonleges-eskuvo

Igazán megható látni, ahogyan két szerelmes szív örök hűséget fogad egymásnak. Ez az esküvő azonban még a szokásosnál is sokkal meghatóbbra sikerült. A szertartás megkezdése előtt a leendő férj kért egy pár perc türelmet, és odament menyasszonya kislányához.

Letérdelt hozzá és ünnepélyesen megfogadta, hogy a lehető legjobb apja lesz, és mindent megtesz annak érdekében, hogy neki és édesanyjának is boldogságot nyújthasson. Végezetül egy kis szív alakú medált akasztott a kislány nyakában, annak jeléül, hogy fele szívét neki ajándékozta.

A kis fehér ruhás tanú persze annyira meg volt lepődve, hogy alig jutott szóhoz jutni a döbbenettől. Az oltárnál várakozó anyuka is könnyekbe tőrt ki, de a násznép is legalább annyira meg volt hatódva, hiszen senki nem tudott semmit arról, hogy milyen csodálatos meglepetéssel készül a leendő férj.

Ilyen szívmelengető gesztust ritkán láthatunk! Azt hiszem érdemel egy lájkot és egy megosztást tőletek is.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Írd be a neved