Levél a férjemnek: Hosszú hétvégére mentem a barátnőkkel!

0
1204

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Mielőtt elmentem volna a barátnőimmel egy hosszú hétvégére levelet írtam a férjemnek.

feleseg-level-a-ferjnek

Egy őszinte levelet írtam férjemnek, mielőtt nyaralni indultam volna barátnőimmel. Tiszta szívemből született ez az írás!

Drágám!

Szeretetből írom neked ezt a levelet. Gondoltam leírok pár sor használati utasítást, ahhoz, hogy hogyan éld túl ezt a hétvégét.

Az éjszakák, a nappalok, a reggelik, és az ebéd körül is, valószínű úgy fogod érezni magad, mintha a pokolban lennél, nagyon nehéz lesz. Hadd magyarázzam el! Amikor hazaérsz a munkából, nem fog annyira szörnyűnek tűnni, még. A gyerekek boldogan fognak eléd futni, hogy átölelhessenek. Anna mérges lesz, mivel Máriát ölelted meg előbb, és nem őt. Mária nem fog beszélgetni veled egy darabig, mivel Annának adtad a szebbik ruhát. Tudom, ez egy őrület, de próbálj meg túllépni rajta.

A vacsora alatt is próbáld megőrizni a türelmed. Anna pizzát szeretne, Máriának pedig mindenképp hamburger kell majd. Tudom, hogy nem kellene azt egyen, de mindenképp majd meg akar győzni téged, hogy számára ez a legjobb. Sírni fog, és ledobja a villát, és amit te készítettél neki, semmi körülmények között nem akarja majd megenni. Végül csokoládét, és fagylaltot kell ígérjél neki ahhoz, hogy megegye, ami a tányérján van. Ha vacsora után úgy gondolnád, hogy épp itt az ideje, hogy egy kicsit te is pihenj, ne tedd. A házban csend van, túl nagy csend. Ez azt jelenti, hogy a mi kicsinyeink elaludtak valahol. Ne hagyd, hogy ebben az órában aludjanak, még, ha kényelmesebb is így neked, mert különben az egész éjszakát ébren fogják tölteni. Te éjfél körül, ha elalszol, reggel hatkor kelsz. Ezért egyáltalán nem tesz jót neked, ha éjszaka 1-kor még nem alszanak a kicsik. Szóval, sok szerencsét, és kitartást!

A pizsamák… meg ne próbálj rájuk más pizsamát adni, mert annak nem lesz jó vége. Anna majd mindenképp az egeres pizsamáját akarja felvenni, de, amikor ráadtad, akkor kiborul amiatt, hogy túl hosszú az ujja. Ilyenkor egy másikat kell keresni neki, ha csak nincsenek mind a szennyesben.

Hiába könyörögsz nekik, hogy bújjanak gyorsan ágyba, egyik mozgékonyabb, mint a másik. Hirtelen mind énekelni, játszani, és mesélni szeretnének. Ugrálni fognak, és nevetni, te pedig dühös leszel rájuk. Ezt sírás nélkül nem ússzák meg. Végül mindketten a te ágyadban kötnek ki, és míg a tablettet nyomod a kezükbe, annak reményében, hogy a mesefilm nézés közben hamar elalszanak, te sokkal hamarabb lehunyod a szemed, mind ők.

Természetesen reggel nagyon energikusan ébrednek. Meg se próbálj az órára nézni, igen, valóban nagyon korán van, de két örökmozgóval esélyed sincs tovább aludni.

A reggeli talán még viccesebb, mint a vacsora. Készíts egy kávét, mert szükséged lesz rá. Anna gabonapelyhet akar, vagy pirítóst lekvárral. Bármit is adsz neki, hagyd, hogy ő válassza ki a kanalat. Mária mindig gyorsan kiválasztja a legjobb kanalat, Anna pedig krokodil könnyekkel sír, hiszen neki az Univerzum legrondább kanala maradt csak. A reggelizés szörnyű lesz. Te jobb, ha el is felejted, hogy egyáltalán ehettél volna is valamit.

Ha pirítóst készítesz neki, ne felejtsd el levágni a széleit a kenyérnek, és vágd háromszög, vagy kör alakúra, ahogyan szeretnék. És arra is figyelj, hogy milyen tányérban szolgálod fel, hiszen ez kell találjon a ruhájukhoz.

Ebédidő van lassan, de még el kell indítani a mosógépet, mosogatni is kell, és egy kis takarítás is ráférne a lakásra. Ezzel búcsút is inthetsz a vasárnapnak. Ha azt tervezted, hogy pihensz egy kicsit ezen a hétvégén, akkor gyorsan le is mondhatsz róla. Anna gyakorlatilag minden 5 percben sír. Tudod, miért dobtam ki kettő kivételével minden csészét a házból? Anna miután ivott leteszi valahová a poharát, aztán nem találja. Ha nem találja pont azt, akkor egy másodpercen belül üvölt, ezért szerencsésebb, ha csak két pohár van a házban.

Sok szerencsét, csókol, a te feleséged!

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!