Megható búcsúlevelet írt lányának a haldokló édesanya

0
4730

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Futótűzként kering az interneten az a levél, amelyet egy rákbeteg anyuka írt lányának.

Megható búcsúlevelet írt lányának a haldokló édesanya

A 18 éves Hannah Summers a Twitteren tette közzé édesanyja, Margaret levelét.

“Ha ezt a levelet olvasod tudd, a műtét nem ment jól.” – indít a levél. “Sajnálom, mindent megtettem, hogy legyőzzem ezt a szörnyű betegséget, de Isten másképp döntött.” – folytatódik a levél.

A levélben az édesanyja tanácsokat ad lányának, hogy hogyan küzdjön meg az elvesztésével, mire figyeljen az életben, apját se hanyagolja el, de a fiúk terén is tanácsot ad.

A nő levelét minden hírportál leadta, az NLCafe magyarra is lefordította:

“Ha ezt a levelet olvasod, a műtét nem ment jól. Sajnálom, mindent megtettem, hogy legyőzzem ezt a szörnyű betegséget, de Isten másképp döntött. Kérlek, ne őrülj meg, történnek rossz dolgok az életben, és fel kell dolgoznunk őket, nem számít, mennyire fáj.

Azt szeretném, hogy boldog légy, és élj az adományokkal, melyeket Istentől kaptál. Csodálatos ápolónő leszel, amilyen csodálatos ember is vagy. Tanulj keményen, ne aggódj az állás miatt. Ha nyáron dolgozni akarsz, rendben van, de az iskolára kell koncentrálnod. Légy türelmes apával, ez nagyon nehéz lesz neki, és időre van szüksége. Meg kell tanulnotok egymásra támaszkodni és sokat beszélgetni, ami nem a legerősebb oldalatok, de próbálkozzatok, és ne adjátok fel.

Ne feledd, hogy sok ember van, aki szeret téged, ezért beszélj velük gyakran (Rise, Cassie, Erica, bebky, Michelle, Holly és az ikrek, stb.) Használd a józan eszed, és tarts elsősegély-készletet az autódban télen. Ha közösen autózhatsz valakivel az iskolába, tedd azt. Kerüld el a bulikat, mert általában rosszak.

A fiúk nem mind rosszak, de a legtöbbjük telebeszéli a fejed, hogy rávegyen dolgokra. Próbálj olyan emberekkel lógni, akik ugyanazokban a dolgokban hisznek, mint te, mert az erősebbé tesz. Ne feledd, hogy továbbra is veled vagyok, és ugyanolyan büszke vagyok rád, mint amilyen mindig voltam. Tartsd meg Istent az életedben, és soha ne szégyelld másokkal is tudatni, hogy szereted Istent.

Ha egy nap gyerekeid lesznek, tudasd velük, mennyire szeretem őket, és mennyire szerettem volna ott lenni, hogy láthassam őket. Nagyszerű leszel az életben, és én veled mosolygok majd életed minden fontos pillanatában.

Hálás vagyok Istennek, amiért nekünk adta az elmúlt évet, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz, és sok minőségi időt töltsünk együtt. Őrizd meg ezeket a szép emlékeket és mindenkinek mondd el, hogy szereted, amilyen gyakran csak tudod. Élvezd az életet, és élj meg minden napot úgy, mintha az utolsó lenne, mert egyikünk sem tudhatja, melyik lesz az utolsó napja. Legfőképpen pedig emlékezz arra, hogy jobban szeretlek, mint azt valaha gondoltad volna.

Anya”

MEGOSZTÁSHa nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!