Vajna Tímea: Belefáradtam, hogy az élet állandó harc

2
8115

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Vajna Tímea legújabb Facebook-bejegyzése rendesen kiverte a biztosítékot rajongói körében.

Vajna Tímea: Belefáradtam, hogy az élet állandó harc

Szomorúságát osztotta meg Vajna Tímea a Facebookon, ám sokan értetlenül álltak előtte, és nem értették, hogy Andy Vajna fiatal felesége mibe is fáradt bele.

“Sajnos az utóbbi időkben nem sokat mosolyogtam. Belefáradtam, hogy az élet állandó harc és sokszor azt érzem, hogy több negatív dolog van, mint pozitív. De mindenkit arra biztatok (ahogy magamat is), hogy csak a jóra kell koncentrálni és az univerzum segíteni fog, de tenni is kell érte és csak saját magunkra számíthatunk” – írta Vajna Tímea, aki bikinifelsőben osztotta meg gondolatait a Maldív-szigetekről.

A bejegyzés nem okozott osztatlan sikert, követői azonnal reagáltak rá.

“Mi nem világos nektek? Ha elolvastátok az előző beírását, rögtön megérthetitek mi történt. Engem is az öngyilkosság kerülgetne, ha a tavalyi cannes-i ruhámba kellett volna az idei golden globe-ra mennem!” – írja egyik rajongója.

“Hát Timi. Sokan harcolunk tudod. Én például, hogy legyen állásom, mert gyes után elküldtek, mert véleményem volt és az nem egyezett a regnáló hataloméval. Most csak családit kapok. Aztán nehéz a majdnem 5 évesnek minden alapvetőt megvenni. Szerencsére a nagyszülei meg tudnak segíteni. Ha jól láttam neked a nagypapi segít. De nem is fárasztalak Timi, hisz a te problémáidat utol sem érhetem, itt a pécsi nagyimre út szigeteken.” – tette hozzá egy anyuka.

Fotó: Vajna Timi/Instagram

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Valójában Timike – dicsekszik. Az a fajta embertípus, akinek állandóan mutogatnia kell mindent, amije van, mert csak a többiek eltitkol vagy nyílt irigységével tudja mérni önmagát. Sajnálatos módon a mai párductesthez, ami már kevés ideig lesz az, a két briliánssal díszített fül között nem kapcsolódik elme ami önmagában ragyogni tudna. Ezt a hiányt pótolják a méregdrága ruhák, a flanc és minden amiről a “hétköznapi halandó” csak álmodik. Az érzelmi intelligenciája megrekedt egy 13 éves csitri szintjén (biztos, hogy ekkor történt valami az életében). Lényegében szánalomra méltó, mert kívülre él. Az ilyen ember ugyan elégedettnek érezheti magát, de sosem boldog.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Írd be a neved