Zseniális április 1. tréfával ugrat Hosszú Katinka

0
1633

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ironikus április 1. tréfát osztott meg rajongóival Hosszú Katinka, bevallom, az első soroknál szinte el is hittem.

Vicces április 1. tréfát tett olimpiai bajnokunk, Hosszú Katinka, aki a Facebookon és az Instagramon is megtréfálta rajongóit.

“A kemény munka mindig kifizetődik. Ez a mottóm, nem is lehetne igazabb, hiszen a mai napon hatalmas megtiszteltetés ért. Cégünk, az Iron Corporation óriási lehetőséget kapott. Az utóbbi időben rohamosan gyarapodtunk, egyre több munkatárssal dolgoztunk, ezért sajnos kinőttük az eddig rendelkezésünkre álló irodát. A Magyar Állam jóvoltából minden képzeletet felülmúló segítséget kaptunk: április 3-án, hétfőn a teljes Iron Team Budapest legcsodásabb építményében, a Parlamentben kap helyet. Az épület jobb oldali szárnyában található irodák bérlése és az átköltözés már a hétvégén megkezdődik, hogy a csapatom az áprilist már ezen a csodálatos új helyen kezdhesse.

Szeretném megköszönni Mindenkinek a magam, Shane és az egész csapatom, az Iron Team nevében, aki ezt lehetővé tette, hogy ez az álom végre valóra válhasson! Csodák márpedig vannak!” – írta közösségi oldalára az úszó.

A kemény munka mindig kifizetődik. Ez a mottóm, nem is lehetne igazabb, hiszen a mai napon hatalmas megtiszteltetés ért….

Közzétette: Katinka Hosszu – 2017. március 31.

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!