Zseniális április 1. tréfával ugrat Hosszú Katinka

Zseniális április 1. tréfával ugrat Hosszú Katinka

Ironikus április 1. tréfát osztott meg rajongóival Hosszú Katinka, bevallom, az első soroknál szinte el is hittem.

Vicces április 1. tréfát tett olimpiai bajnokunk, Hosszú Katinka, aki a Facebookon és az Instagramon is megtréfálta rajongóit.

“A kemény munka mindig kifizetődik. Ez a mottóm, nem is lehetne igazabb, hiszen a mai napon hatalmas megtiszteltetés ért. Cégünk, az Iron Corporation óriási lehetőséget kapott. Az utóbbi időben rohamosan gyarapodtunk, egyre több munkatárssal dolgoztunk, ezért sajnos kinőttük az eddig rendelkezésünkre álló irodát. A Magyar Állam jóvoltából minden képzeletet felülmúló segítséget kaptunk: április 3-án, hétfőn a teljes Iron Team Budapest legcsodásabb építményében, a Parlamentben kap helyet. Az épület jobb oldali szárnyában található irodák bérlése és az átköltözés már a hétvégén megkezdődik, hogy a csapatom az áprilist már ezen a csodálatos új helyen kezdhesse.

Szeretném megköszönni Mindenkinek a magam, Shane és az egész csapatom, az Iron Team nevében, aki ezt lehetővé tette, hogy ez az álom végre valóra válhasson! Csodák márpedig vannak!” – írta közösségi oldalára az úszó.

A kemény munka mindig kifizetődik. Ez a mottóm, nem is lehetne igazabb, hiszen a mai napon hatalmas megtiszteltetés ért….

Közzétette: Katinka Hosszu – 2017. március 31.
Nincs hozzászólás

Írj választ