10 dolog egy nő öltözékében, ami kihozza a férfit a sodrából

0
5825

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Vannak olyan női ruhadarabok, melyek értelmét a férfiak képtelenek felfogni. Egyszerűen nem fér a fejükbe, sőt abszurdnak tartják, ha a nők ezekben a göncökben járnak, és úgy vélik, egy ilyen megjelenéssel csak rossz benyomást kelthet egy nő egy társaságban.

Nem is gondolnád, de a férfiak startból kiszúrják, melyik az a viselet, ami igazából passzolna – vagy ebben az esetben nem passzolna a karakteredhez. Bár a pasik ezt sosem hoznák szóba, mégis a számukra visszataszító öltözék agressziót és nyomulást közvetít a hölgy irányából, ami menekülésre ösztönzi őket.

De lássuk, mitől is vannak így kibukva a pasik, ha a nőkön látják?

1. A szakadt farmer – ha ilyen nadrágban jelensz meg, a férfi úgy néz rád, mintha a ház mögötti kuka lenne a gardróbod. Számára ez az öltözék a rendezetlenségre, ápolatlanságra utal, ami egyáltalán nem vall a nőkre. A szakadt cuccok csak a suhancoknak lehetnek divatosak, az úriembereknek viszont ennél sokkal kifinomultabb elvárásaik vannak.

2. A túlméretezett trikók – a pasik szerint a trikótípusú ruhák vagy a ruhaként használt oversized trikók pusztán otthon a reggelizőasztalnál jöhetnek szóba, de odakint az utcán egyáltalán nem helyénvalók!

3. Fodros felsők – sose viselj ilyen típusú öltözéket egy randin, mert felsülsz. A férfiak ugyanis nemcsak fölöslegesnek, hanem elviselhetetlenül frivolnak értelmezik a fodrokat!

4. Leggingsek és nadrágok – a buggyos, bőszárú vagy furcsa rikító mintájú testhez tapadó nadrágok szintén az őrületbe kergetik az erősebbik nem képviselőit. Szerintük ezek szertefoszlatják azt a bizonyos női rejtélyességet, vagy deformálják a testi arányokat.

5. Csillogó ruhák – a pasiknál a csillám csak egyet jelent: szilvesztert. És ennyi! A túl sok dísz összezavarja őket, ráadásul egyesek még esküvőn és bulin sem nézik az ilyent jószemmel.

6. Harisnyára rövidnadrág – nagyjából a Föld népességének fele nem érti ezt az öltözködési stílust. Lehet, hogy a nőknek ez trendi, de férfiaknak akkor is furcsa, főként bokacsizmával és kalappal társítva.

7. Tűsarkú platformok – ez az agresszív kiegészítő egyből a prostikat juttatja a pasi eszébe, szóval sose viselj ilyent, ha azt szeretnéd, hogy egy férfi tiszteljen.

8. Barbi-baba rózsaszín – ha igazi férfi, akkor sérteni fogja a szemét. Egyetlen helyzetben fogadja csak el: a kislánya gardróbjában. A túl sok Barbie-rózsaszíntől megőrül, hacsak nem egy plázakandúr.

9. Miniszoknyák – meglepő módon, a pasik nem esnek hasra a miniszoknyákért. Az intelligens férfi kényelmetlenül érzi magát egy olyan ruhadarab társaságában, ami alig takar valamit.

10. Ugg-csizmák – a kevésbé elegáns formájú és a duciláb hatását keltő (egyébként meleg és roppant kényelmes) lábbelik szintén nem a pasik kedvencei. Szerintük idétlen, nem nőhöz illő.

De akkor mit szeretnek a férfiak?! Természetesen van néhány viselet, amin megakad a szemük, a jó értelemben. A testhezálló csőfarmer és az egyszerű trikó, az estélyi vagy a ceruza típusú szoknya az, ami szerintük nem egy zavaros elme szüleménye. És meg kell hagyni, bár egyszerű dolgok, mindenkire ráillenek, és sokkal költségesebbnek tűnnek, mint amennyibe valójában belekerülnek – szögezi le a BrightSide.

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!