5 befutó fazon rövid hajra

0
2220

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ha az új évre egy teljes stílusváltozásra adtuk fejünket, az alábbi rövidhaj fazonok igencsak nagy segítségünkre lehetnek.

Nem csak a hosszú hajú nőké a világ! Csemegézz a lenti frizurákból.

Játssz a bretonnal!


A modern bob frizurák igencsak népszerűek az új évben. A fül tájékán hosszúra és dúsra hagyott tincs, hátul rövid, elől breton kombináció mindig nőies és elegáns.
Ezt a fazont feldobhatjuk dúsító hatású és fényességet kölcsönző habbal vagy spray-el.

A ‘60 évek fejpántja


A rövid, frufrus, breton kombináció egy fejpánttal a ‘60 éveket idézi. Dúsítja a hajat, és segít beállítani a bretont. Elkészítéséhez fényesítő, dúsító habra van szükségünk, valamint egy fejpántra. Ez a kombináció egyaránt aranyos és nosztalgikus. A fejpánt eredetibbé varázsolja az ide-oda csüngő frufrukat is.

Őrült hurkok


Az egyik legőrültebb bob frizura. Nagyon nőies!
Dúsító, fényesítő habra van szükségünk, valamint egy eszközre, amivel hurkokat tudunk képezni. Imádnivaló fazon!

Kétkezi fazon


Ez esetben akár a saját magunk fodrászai is lehetünk. Nem kell mást csinálnunk, csak hajunkat az ujjainkkal feltúrnunk, aminek egy “most ébredtem fel” hatása lesz. Ez a némileg hanyagságot sugárzó frizura igencsak népszerűnek bizonyult 2010-ben, de úgy tűnik, 2011-ben sem fog veszíteni népszerűségéből. Elkészítéséhez szükségünk van egy erős fixáló sprayre, dúsító habra és mind a tíz ujjunkra.

Egy kiegészítő, amely mindent megold


A klasszikus rövid frizura klasszikus színe a platina szőke. Egy, a ‘30-as évekből átvett tollas fejpánt remekül kiegészíti ezt. Természetesen ehhez szükségünk van egy tollas fejpánttra, valamint fényesítő sprayre. A fekete tollak és a platina szőke közötti kontraszt remekbe szabott kombináció. Ha barna hajjal rendelkezünk, próbáljuk ki a vörös fejpánttot. A hatás garantált!

BévéHa nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!