6 bizonyított csábítási módszer

0
5746

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A hódítás művészete már nem tabu egy modern nő életében! El szeretnéd csavarni a fejét? A mozdulataidból áradó erotika, az öltözéked nőiessége és az egyéniséged erős pontjai kötelező fejezetei a csábításnak. Tanulj meg hát 6 trükköt, amivel tuti leveszed a lábáról!

1. A hódító öltözék

Nem hiába szentelnek az öltözéknek akkora figyelmet a keleti kultúrákban! A ruha, amelyet viselsz ugyanis sokat elárul rólad, és legalább annyira fontos, mint a személyiséged vagy a műveltséged. Az anyag, amiből a ruhád készült szintúgy fontos, mivel a finom érintésű, a lágy tapintású textíliák pozitívan hatnak az érzékekre, és vonzóbbá tesznek.

Válassz „folyékony” anyagú darabokat, amelyek maguktól simulnak a testedhez anélkül, hogy összeráncolnád őket. A selyem például tökéletes választás: finom fogású és precíz kidolgozású.

A színek terén egyértelműen a piros a döntő, ezért ha csábítani akarsz, hasonló árnyalatok mellett dönts. A piros ugyanis stimulálja a férfiak fantáziáját, és felkelti a viselője iránti érdeklődésüket.

2. A nőies smink

Marilyn Monroetól elkezdve Christina Aguileráig számos hölgyemény nyerte el a férfiak tetszését egyetlen szimpla kiegészítő által: a tűzpiros rúzs viseletével. A Manchesteri Egyetem tudósai egy kutatást végeztek, amelyből kiderült: a férfiak pillantását nem több és nem kevesebb, mint 7,3 másodpercig ragadja meg egy piros ajak látványa! A többi színű ajakrúzs csak 6,7 másodpercig képes lekötni egy férfi szembogarait az ajkakon. A trend ezt diktálja, a kutatások is ezt támasztják alá, légy tehát merész és nőies, és használd a piros rúzst!

Persze, mint ahogy minden egyébnek, a pirosnak is van hátulütője: vigyázz a mennyiséggel! Ha túl sokat viszel fel a rúzsból, már nem leszel csábító! Ezért, egy ecset segítségével kend végig az ajkaidon, ne egyenesen a stickről! És került a füstös sminket vagy minden egyéb hideg árnyalatú szemhéjpúdert! Inkább csak egy diszkrét fekete kontúrt vigyél fel a szemhéjadra – sokkal szebb leszel és magabiztosabb.

3. A magabiztosság, a siker kulcsa

A magabiztosság egy olyan elem, amelyet egy férfi startból megérez egy nő megjelenésében. Ez egy olyan „fegyver”, amellyel könnyen levehetők a hímnemű egyedek a lábukról, hiszen ki tudna ellenállni egy olyan hölgynek, aki tudja mit akar, és azt is, hogy mire képes? A szépség az egyik befolyásoló tényezője a magabiztosságnak, ugyanakkor hozzá tartozik az egyenes testtartás és a bátor, de kecses lépkedés is. Szintén kutatásokból derült ki: a férfiak menekülnek az olyan nőktől, akik érzelmi függőséget sugároznak feléjük, vagy akiknek folyton bizonygatni és mondogatni kell, hogy szeretik őket.

Bízz tehát önmagadban és a képességeidben, és nyílt utad van a siker felé!

4. A mosoly, a vizuális kontaktus titka

Egy férfi sokkal vonzóbbnak könyvel el egy nőt, ha őszintén és diszkréten mosolyog – statisztikai adatokból derült ki. Ez két okból történik így: egyrészt azért, mert az agyban lévő szenzorok a sikerre utalnak a mosoly láttán (ha rámosolyogsz, azt tudatod vele, hogy érdekel téged az ő személye). Másrészt pedig egy mosolygó nő derűt, életkedvet áraszt maga körül, ami kötelező összetevője a csábítási „koktélnak”.

5. A feedback

Minden férfi odáig lesz, ha pozitív megjegyzést teszel róla, legyen az az inge vagy a gyönyörű szemei! Lényegtelen mit veszel észre rajta, ami megtetszik neked, tudasd vele! Nem is képzeled, mit teszel néhány egyszerű szóval az ő egójával !

Ha randira mész, jegyezz meg minden apró részletet abból, amit neked elmond, adj neki tanácsot a problémái megoldására, és sose felejts el nevetni a viccein! Ugyanis egy olyan nő, akinek humorérzéke van, sokkal vonzóbb egy férfi számára. Egy másik trükk, ami be szokott válni, a férfi mozdulatainak vagy a testtartásának az imitálása! Ha beszélgetés közben ugyanazt a pozíciót veszed fel, mint ő, azt tudatod vele, hogy érdekel, amit mond, érdekel téged ő is, és ezáltal csábító leszel számára.

6. A járás, az idomaid titkos fegyvere

Nem kell ahhoz kutatást végezni, hogy kiderüljön: a férfiak odáig vannak a női idomokért! Azonban azt már tudományosan is alátámasztották, hogy egy férfi figyelmét inkább leköti egy teltebb, kerekebb alkatú hölgy, így a felcsúszott 1-2 plusz kiló még jól is jöhet!

A kinézeteden túl, éppoly fontos, hogy előtérbe tudd helyezni testi adottságaidat, és ezzel a nőiességed. A könnyed, légies lépések megragadják bármelyik férfi tekintetét! Az enyhe csípőringatás pedig szexuális energiát továbbít a hímnemű egyedek felé, amelytől ellenállhatatlanná válsz a szemükben!

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Írd be a neved