7 nap alatt kitisztítja a szervezetedet a méreganyagoktól… Tökéletes recept az ünnepek után!

0
2735

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Mindössze 7 nap szükséges ahhoz, hogy megszabadulj a szervezetedben felhalmozódott méreganyagoktól!

7 nap alatt kitisztítja a szervezetedet a méreganyagoktól... Tökéletes recept az ünnepek után!

Ha gyakran előfordul, hogy nem érezzük magunk túl jól evés után, ez annak a jele is lehet, hogy túl sok a szervezetünkben a felhalmozódott méreganyag. Ha az ünnepek alatt sok egészségtelen, zsíros élelmiszert fogyasztunk, még jobban érezni fogjuk a méreganyagok jelenlétét a szervezetünkben.

Akár már egy-két szelet torta, vagy bejgli is elegendő lehet ahhoz, hogy érezzük a méreganyagok jelenlétét a szervezetünkben. Mivel szinte lehetetlen elkerülni a toxinokat, ezért időközönként ajánlott méregteleníteni a szervezetet.

Abban ne reménykedjünk, hogy ezek maguktól ki fognak ürülni, főleg akkor, ha újabb adag egészségtelen ételt tömünk magunkba. Bizonyos testnedvekkel (izzadás, sírás, székletürítés… stb) távoznak a toxinok a szervezetünkből, de sajnos nem megfelelő mennyiségben. Éppen ezért egy évben legalább két alkalommal ajánlott odafigyelni arra, hogy méregtelenítsünk.

Az alábbi módszer segítségével már hét nap alatt meg tudunk szabadulni a méreganyagoktól!

Hozzávalók:

  • 1 teáskanál szőlőmag por,
  • 200 ml meleg víz.

Alkalmazás: keverjük el a szőlőmagport meleg vízben, és igyuk meg. Ennyire egyszerű a módszer. Hét napon keresztül, naponta két alkalommal, reggel és este igyunk meg egy-egy pohárral a keverékből.

A szőlőmagpor megtisztítja a szervezetet a méreganyagoktól, csökkenti a koleszterinszintet, az Alzheimer-kór, és a különböző rákos betegségek kialakulásának esélyét.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!