Alumínium fóliát tekert a fogaira. Egy órával később pedig különleges meglepetésben volt része!

0
6986

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A világhálón, ha ügyesen keresgélünk jobbnál-jobb házi praktikákra bukkanhatunk. Az alábbi módszert sose találtuk volna ki magunktól, de szerencsére, akinek már egyszer bevált, megosztotta a többi érdeklődővel is. Így mi is könnyen megtanulhatjuk, miként varázsoljunk fogunkat hófehérré otthon, egy-két természetes hozzávaló segítségével.

fogfeherites

Fogaink ápoltsága sok minden elárul rólunk, ezért nem mindegy, hogy mennyire figyelünk oda rájuk. Ha valakivel találkozunk, és már bemutatkozáskor szembetűnik sárgás, elhanyagolt fogsora, nem biztos, hogy túl jó véleménnyel leszünk az illetőről.

Figyeljünk oda fogaink szépségére, és egészségére. Az alábbi módszer kipróbálásához vízre, szódabikarbónára és alufóliára lesz szükségünk.

Először vágjunk két csíkot a fóliából, akkorát, hogy a fogainkat be tudjuk fedni velük. Ezután keverjük el a vizet a szódabikarbónával, majd kenjük be a keletkezett pasztával a fogainkat, és ezután fedjük le az alsó- és felső fogsorunkat is a fóliával. Kicsit nyomkodjuk rá a fóliát a fogainkra. Így jobban felveszi a fogaink formáját, és stabilabban áll majd rajtuk.

Maradjunk így egy órán keresztül, majd vegyük le a fóliát, és mossunk fogat a megszokott módon. Az eredmény hihetetlen, egy-két árnyalattal fehérebb lesz a fogunk, mint eddig. A szódabikarbóna amúgyis fehérítő hatással rendelkezik, de az alufólia használata által megnövekszik hatóereje.

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!