Annyira szuper ez a hajfonat, hogy neked is ki kell próbálni! – VIDEÓ

0
842

Sikkes és irigylésreméltó frizurára tehetsz szert, ha cipzárfonással ékesíted a hajad. Sokan fognak irigykedni, az biztos! Mutatjuk, hogyan sajátítsd el ezt az egyedülálló technikát.

hajfonat1

Ha új frizurára vágysz, jobb, ha elkészíted te magad, hiszen sokkal olcsóbb, mintha fodrászhoz mennél. A hosszú hajból könnyű mindig újat varázsolni, rengeted fonástípus létezik. Tanulj meg egy párat közülük, és tündökölj mindig új frizurával.

A cipzárfonás nagyon mutatós, és, ha egyszer megtanultad, könnyen belopja magát a szívedbe. Csupán türelemre, és egy kevés gyakorlásra lesz szükséged ahhoz, hogy te legyél a legprofibb hajfonó a környéken.

Fésüld ki a hajad, a fejtetőnél oszd két részre, és kezdheted is. Az első alkalmak közben ajánlott nézni a videót, hiszen annyira épp nem egyszerű, hogy rögtön tudd fejből, mit kell tenned. Arra kell koncentrálnod, hogy a két fonás rész a lehető legnagyobb részben legyen egyforma. A cipzár két oldala is csak akkor zár tökéletesen, ha szépen illeszkednek egymásba a részek.


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Írd be a neved