Megfésülte a haját, benedvesítette, majd néhány csatot tűzött bele. Számtalan nő irigykedett a végeredmény láttán!

0
1469

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A hajszálcsat kétségkívül a világ egyik legjobb találmánya. Nem csak rögzít, hanem mutatós, és nagyon kreatív frizurákat lehet a segítségével készíteni.

hajcsatt

Az alábbi videóban egy pár ötletet láthatunk arra, hogyan rögzíthetjük a lehető legmutatósabban a frizuránkat. A legjobb, ha sima egyenes hajunk van, de ha kissé hullámos, akkor sem kell lemondanunk ezekről a technikákról.

Vizezzük be, vagy fújjunk rá egy kevés fixálót, és máris megfelelőbb állagú lesz. Ha valakinek hosszú haja van, még nem jelenti azt, hogy csupán lófarokban hordhatja. Tudjuk, hogy az a legkényelmesebb megoldás, de ez egy idő után unalmas, és igénytelen hatást kelthet.

Legyünk kreatívak, igazán nem kell hozzá sok idő, hogy kipróbáljuk valamelyik szuper frizura elkészítését. Az összes közül a legmenőbb talán a hashtag kialakítása. Az nagyon szuper, gondoljunk csak bele, az internetes világ egyik legkiemelkedőbb jelzését hordhatjuk a hajunkban.

A videó végén még bónuszban 3 praktikus ötlete is láthatunk. Megtanulhatjuk, hogyan készítsük csatból könyvjelzőt, hogyan zárjunk le vele egy megkezdett chipszes tasakot, vagy hogyan rögzítsük egy csattal a fogkrémes tubust.

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Írd be a neved