Új trend hódít a nők körében. Ezért tesznek több fülbevalót a fülükbe!

0
999

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A kiegészítő ékszerek kihangsúlyozzák a nő szépségét, kecsességét, egyediségét, különlegességét. Indiában, életkortól függetlenül, számtalan ékszert hordanak a nők, mindegyik darabnak külön jelentése van. Egy ékszer nem csak esztétikai jelentőséggel, de szimbolikus jelzésértékkel is bír.

fulbevalo

Ne csak az éppen aktuális divat miatt válasszunk egy ékszert, gondoljunk arra is, hogy az illető darab minél közelebb álljon személyiségünkhöz. Az ékszerviselés divatja állandóan változik, de vannak olyan darabok, melyek szinte soha nem mennek ki a divatból. Ilyen például a kis pöttyszerű fülbevalók különböző formájú, színű, és mintájú változatai.

A legújabb fülbevaló-viselési trend nagyon ízléses, és elegáns is egyben. Ráadásul a fülbevaló viselője szabad akarata, és fantáziája szerint döntheti el, hogy éppen milyen alakzatban rendezve viseli a kis fülbevalókat.

Az új divat lényege, hogy minél több kis fülbevaló kerüljön a fülbe, úgy, hogy közben különböző konstellációkat alkossunk belőlük. Az alábbi képen láthatjuk, hogy a fül bármelyik területén viselhetünk fülbevalókat, a lényeg, hogy ízlésesen rendezzük el őket.

Nekünk, nagyon bejön ez a trend: kedves, bájos, és mégis figyelemfelkeltő. Te kipróbálnád?

A photo posted by The PamperVan (@pampervanglos) on

A photo posted by Linds✨ (@vangoghdown) on

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Írd be a neved