Egy harisnyát húzott a fejére, és elkezdte sminkelni magát. A végeredményen te is meg fogsz lepődni!

0
3033

Bár a farsang már lejárt, a Halloween még kicsit messze van, ennek ellenére nem árt felkészülni rá idejében. Az alábbi ötlet akkor is nagyon hasznos lehet, ha a gyerek egy tematikus szülinapi zsúrra hivatalos. Sellőnek öltözni jó buli, percek alatt teljesíthetjük a kis hercegnőnk álmát.

harisnya-sminkeles

Nagyon egyszerű, nem kell profi sminkesnek fizetnünk, otthon mi magunk is elkészíthetjük. Szerezzünk be egy neccharisnyát, alapozót, púdert, néhány csillogó-villogó strasszt, és már kezdhetünk is neki.

Első lépésként illesszük a fejre a harisnyát, úgy, hogy a középső része pont az orrnál legyen, így arányosan fognak elhelyezkedni a kockák az arcon. Foghatunk is neki az árnyékolásnak. Először az alapozást kezdjük meg, majd sorban vigyük fel a harisnya kockái mentén a színárnyalatokat. Ezután levehetjük a harisnyát, illesszük fel a strasszokat a megfelelő helyre, erősítsük meg a szemöldök színét , majd jöhet a szem körüli kontúr megrajzolása.

Végül egy-két tusvonás, szempillagöndörítés, és illeszthetjük is fel a szupernőcis műszempillákat. A végeredmény pedig, tökéletes lesz, nem sok ilyen sellőlány vetődik a partra.


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Írd be a neved