Ezek a dolgok veszik el egy nő energiáját… Iktasd ki az életedből

0
4176

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Figyelem! Ezek a tényezők képesek a nők energiáját, erejét megsemmisíteni!

Ezek a dolgok veszik el egy nő energiáját... Iktasd ki az életedből

Egy nő akkor igazán boldog, ha teljesnek érezheti nőként magát, aminek része az anyaság, a társadalomban betöltött szerep és a karrier. Ehhez azonban a nőnek szüksége van a feminin energiáira, erejére, amit viszont bizonyos tényezők könnyedén lerombolhatnak.

Lássuk most 10 példát erre.

1. A külvilággal való állandó kommunikáció

Tévhit, hogy a nők többsége sokat beszél. Ez csak abban az esetben fordul elő, ha férfi nem hallgatja végig. Egy nő csak a szerelmének szeret beszélni. Emellett a nők hibát követnek el akkor is, mikor nem azzal vannak elfoglalva, amiket nem szeretnek csinálni. Ez sok energiájukat felemészti.

2. A testápolás hiánya, a fizikai nehézségek

Egy nő akkor tudja növelni az energia-készletét, ha odafigyel a testére, megőrzi szépségét, egészségét, és nem végez megterhelő fizikai munkát.

3. Az érzelmek hiánya

A nők többsége igyekszik elnyomni magában a negatív érzelmeket, de ez nem minden esetben jó. Igen is, néha ki kell sírniuk magukat, fel kell szabadítaniuk lelküket a terhek alól, így utána máris erősebbnek érezhetik magukat.

4. A hobbi hiánya

Ha egy nőnek van hobbija, ha rajong valamilyen tevékenységért, akkor az hihetetlen pozitív energiával tölti fel őt, így annak a férfinak, aki mellette van, támogatnia kell párját, hogy azt tegye, amit szeret.

5. A kreativitás hiánya

Ha egy nő nem tudja megmutatni, kiélni a kreativitását, és csak olyasmit csinál, amit nem szeret, nagyon sok életenergiája mehet kárba. Ha egy nő szabadidejében csak az ágyban fekszik, és nem azt teszi, amiben megnyilvánulhat a kreativitása, akkor könnyen elveszítheti az erejét.

6. A vezetés, irányítás

A nő a lelke mélyén nem szeret vezetni, irányítani, problémákat megoldani. Ő nem arra született.

7. A férfias teendők átvállalása

Ilyenkor a nő már veszít a feminin energiáiból, és többé már nem lesz nőies, hanem inkább maszkulin megnyilvánulásai fognak megmutatkozni.

8. A verseny

Ha egy nő egy másik nővel harcol, versenyezik, akkor veszít az erejéből. főként ha az téma, hogy melyikük szebb, elragadóbb, bájosabb, vonzóbb.

9. A barátnők hiánya

A nőnek időnként szüksége van, hogy a barátnőivel beszélgessen, mert így feltölti a női energiai készletét.

10. Ha nincs ideje magára

Egy nőnek mindig kell időt szakítania magára, arra, hogy ismét erősnek, szépnek, magabiztosnak érezze magát.

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!