Ezek a dolgok veszik el egy nő energiáját… Iktasd ki az életedből

0
4028

Figyelem! Ezek a tényezők képesek a nők energiáját, erejét megsemmisíteni!

Ezek a dolgok veszik el egy nő energiáját... Iktasd ki az életedből

Egy nő akkor igazán boldog, ha teljesnek érezheti nőként magát, aminek része az anyaság, a társadalomban betöltött szerep és a karrier. Ehhez azonban a nőnek szüksége van a feminin energiáira, erejére, amit viszont bizonyos tényezők könnyedén lerombolhatnak.

Lássuk most 10 példát erre.

1. A külvilággal való állandó kommunikáció

Tévhit, hogy a nők többsége sokat beszél. Ez csak abban az esetben fordul elő, ha férfi nem hallgatja végig. Egy nő csak a szerelmének szeret beszélni. Emellett a nők hibát követnek el akkor is, mikor nem azzal vannak elfoglalva, amiket nem szeretnek csinálni. Ez sok energiájukat felemészti.

2. A testápolás hiánya, a fizikai nehézségek

Egy nő akkor tudja növelni az energia-készletét, ha odafigyel a testére, megőrzi szépségét, egészségét, és nem végez megterhelő fizikai munkát.

3. Az érzelmek hiánya

A nők többsége igyekszik elnyomni magában a negatív érzelmeket, de ez nem minden esetben jó. Igen is, néha ki kell sírniuk magukat, fel kell szabadítaniuk lelküket a terhek alól, így utána máris erősebbnek érezhetik magukat.

4. A hobbi hiánya

Ha egy nőnek van hobbija, ha rajong valamilyen tevékenységért, akkor az hihetetlen pozitív energiával tölti fel őt, így annak a férfinak, aki mellette van, támogatnia kell párját, hogy azt tegye, amit szeret.

5. A kreativitás hiánya

Ha egy nő nem tudja megmutatni, kiélni a kreativitását, és csak olyasmit csinál, amit nem szeret, nagyon sok életenergiája mehet kárba. Ha egy nő szabadidejében csak az ágyban fekszik, és nem azt teszi, amiben megnyilvánulhat a kreativitása, akkor könnyen elveszítheti az erejét.

6. A vezetés, irányítás

A nő a lelke mélyén nem szeret vezetni, irányítani, problémákat megoldani. Ő nem arra született.

7. A férfias teendők átvállalása

Ilyenkor a nő már veszít a feminin energiáiból, és többé már nem lesz nőies, hanem inkább maszkulin megnyilvánulásai fognak megmutatkozni.

8. A verseny

Ha egy nő egy másik nővel harcol, versenyezik, akkor veszít az erejéből. főként ha az téma, hogy melyikük szebb, elragadóbb, bájosabb, vonzóbb.

9. A barátnők hiánya

A nőnek időnként szüksége van, hogy a barátnőivel beszélgessen, mert így feltölti a női energiai készletét.

10. Ha nincs ideje magára

Egy nőnek mindig kell időt szakítania magára, arra, hogy ismét erősnek, szépnek, magabiztosnak érezze magát.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Írd be a neved