Így gyógyítsd meg a depressziód a koronacsakra segítségével!

0
2114

A hetedik, vagyis a Sahasrara csakra a fej tetején található, színe a lila. A koronacsakra felelős a boldogságunkért, és az idegrendszerünk megfelelő működéséért. Itt található az egység, és a bölcsesség központja.

Így gyógyítsd meg a depressziód a koronacsakra segítségével!

Ezt tartják a legfontosabb csakrának, mert ez irányítja a gondolatainkat, és érzéseinket. Nem mindegy, hogy milyen típusú gondolatok forognak a fejünkben, ugyanis ezek meghatározzák az egész életünket, és azt, hogy hogy érezzük magunk a bőrünkben.

Minél fejlettebb spirituális szinten vagyunk, annál jobban működik ez a csakránk. Ha valakinek megfelelően működik a koronacsakrája, akkor azt jelenti, hogy rendelkezik azzal a képességgel, hogy a többi csakrában is helyreállítsa az esetleges zavarokat. Képes arra, hogy önmagát meggyógyítsa, kiegyensúlyozottá, és testileg-lelkileg egészségessé váljon.

Ezért is tartják úgy, hogy a gondolatnak gyógyító, és teremtő hatása van. Ha nem működik megfelelően a Sahasrara csakra, akkor depresszió, elidegenedés, unalom, kilátástalanság, és tanulási zavarok léphetnek fel.

Ahhoz, hogy helyreálljon a csakra egyensúlya, sok meditációra, és relaxációra van szükség. Ezenkívül az ima is kifejezetten terápiás hatással lehet. Ha ez a csakránk megfelelően működik, csodálatos változások következnek be az életünkben. Békében kell élnünk másokkal, és önmagunkkal, mert különben csak káosz, szenvedés, és elégedetlenség fog eluralkodni rajtunk.

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Írd be a neved