Így használhatod a kristályok gyógyító erejét, hogy megteremtsd az egyensúlyt az életedben!

0
2105

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A szervezetünkben felbomlott egyensúly számos negatív következménnyel járhat, számos testi és lelki betegség kialakulásához vezethet. Ahhoz, hogy helyreállítsuk az energiaáramlást, használjuk a kristályok gyógyító erejét.

Így használhatod a kristályok gyógyító erejét, hogy megteremtsd az egyensúlyt az életedben!

A kristályok segítségével növelhetjük az optimizmusunk, gondoskodhatunk a jó hangulat helyreállításáról. A pozitív energiák hatására újra energikusak, és magabiztosak lehetünk. A kristályokban található vízenergia hatására megszabadulhatunk a felgyülemlett dühtől, haragtól, félelemtől, és szorongástól is.

Akvamarin

– aktiválja a szív csakrát, és lehetőséged ad arra, hogy a legnagyobb vágyaink is teljesülhessenek. A bátorság, és a tisztaság jelképe. Erősíti a tisztánlátást, segít megszabadulni a negatív érzelmektől.

Szodalit

– viselőjének olyan energiákat kölcsönöz, melyek segítségével könnyen felveheti a harcot a legnagyobb akadályokkal is. A harmadik szemen keresztül vágyaink megvalósításában lehet segítségünkre. Aktiválja a logikus gondolkodást, növeli a bátorságot, segít az önkifejezésben, megszünteti a bűntudatot. A spirituális útkeresők számára ez az egyik legfontosabb kő. Igen erős feszültségűző, és nyugtató hatása van.

Kék achát

– önbizalomerősítő, táplálja a szeretet, bátorságot ad az újrakezdéshez. Nyugtató hatása van, életenergiával, és pozitivitással tölt fel.

Gyöngyház

– segít könnyebben túllépni a levertség, bizonytalanság, és csalódottság állapotán. Megtanít arra, hogy hogyan fordítsunk nagyobb figyelmet a belső, lelki életünkre, de embertársainkra is. Növeli az empátiakészséget, segítőkészebbé tesz. Segítségével sokkal kiegyensúlyozottabbak lehetünk.

Ametiszt

– nyugtató, és stresszoldó hatása van, segítségünkre lehet az érzelmileg instabil állapotokban, összeszedettebbé varázsolja a gondolatainkat is. Nyugtatja, és összpontosításra sarkalja a hiperaktív embereket. Mivel igen magas rezgéssel rendelkezik, használhatjuk meditáció gyakorlatokhoz is.

Citrin

– tisztító, és regeneráló hatása van. Erősíti a kreativitást, pozitív energiával tölt fel. A napfonat-és a köldökcsakra tisztítására nagyon hatásos, de aktiválja a koronacsakrát is. Segítségével sokkal intuitívabbak lehetünk, felerősödnek megérzéseink.

Pink opál

– segít rátalálni a helyes útra, feloldja a bennünk található blokkokat, és ezáltal rátalálhatunk a számunkra legmegfelelőbb útra. Fejleszti az önértékelést, és segít felszínre hozni a valódi énünket.

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!