Készülj fel, 2017-ben ez lesz a legmenőbb hajfrizura! Te is ilyent akarsz majd hordani!

0
3121

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A világ különböző részein, már a tavalyi évben próbálkoztak a pixeles hajfestéssel, de fénykorát igazán a 2017-es évben éri majd el. Ebben az évben, ha menő akarsz lenni, akkor ilyen hajat kérsz a fodrásztól!

A nőkről általánosan elmondható, hogy életük legfontosabb pillanataiban gyökeres változtatást hajtanak végre a hajukon. Levágatják, megfestik, vagy teljesen új fazonra alakíttatják.

Az alábbi pixelhajfestés a kicsit bevállalósabb, merész hölgyeknek ajánlott. Leginkább hosszú egyenesszálú hajon mutat jól, de a rövidhajúak is próbálkozhatnak vele.

A lényege abban rejlik, hogy az alapszíntől eltérő, általában nagyon élénk, neon árnyalatú mintákat festenek a hajba. A végeredmény pedig olyan lesz, mintha egy pixeles képet nézegetnénk.

Az alábbi videóban egy madridi szalonban készített pixeles frizurákat csodálhatunk. Nagyon szuperül mutat ez az új divat!

Pixel Hair looks magical

This pixelated hair looks magical.

Közzétette: INSIDER video – 2017. január 9.

A photo posted by X-presion (@xpresioncreativos) on

A photo posted by X-presion (@xpresioncreativos) onHa nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!