Kezd fel a kezedre ezt a keveréket, 15 perc múlva búcsút inthetsz a ráncoknak!

0
10418

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A nők nagyon sok pénzt költenek különböző szépségápolási szerekre, azonban mielőtt felvásárolnánk a fél üzletet, nem árt tudni, hogy léteznek egyszerű, és természetes megoldások is. Keverjük ki otthon az alábbi kézránctalanító pakolásokat, és szabaduljunk meg a problémáktól örökre!

Kezd fel a kezedre ezt a keveréket, 15 perc múlva búcsút inthetsz a ráncoknak!

Az életkor előrehaladtával nem csak az arcunk, de a kezünk is ráncosodni kezd. Mivel ez télen-nyáron szem előtt van, ha nem ápoljuk megfelelően sokkal jobban megsínyli az időjárási viszontagságokat. Kiszárad, töredezett, és ráncos lesz, sőt barnás elszíneződések is kialakulhatnak rajta.

Az alábbi kézápoló és ráncosodás elleni módszerek nagyon hatékonyak. Próbáljuk ki őket!

Tojásos krém: 1 tojássárgát keverjünk el 1 evőkanál mézzel. Ezzel kenjük be alaposan a kezünket, hagyjuk rajta míg megszárad, majd mossuk le bő meleg vízzel.

Krumpli: főzzünk meg egy közepes krumplit, majd tőrjük össze, és keverjük el 2 evőkanál olívaolajjal, 2 evőkanál mézzel, és 2 evőkanál tejjel. Egy héten 2-3 alkalommal kenjük be vele a kezünk, és hagyjuk rajta állni 15 percig.

Csipkebogyó olaj: naponta masszírozzuk be csipkebogyó olajjal a megtisztított bőrfelületet. Táplálja, és rugalmasabbá varázsolja a bőrt.

Citrom, és cukor: keverjük el egyenlő arányban a két összetevőt, majd dörzsöljük át a keverékkel a kezeinket. Ezután mossuk le langyos vízzel, és használjuk a megszokott hidratáló krémet.

Vazelin: egyszerűen kenjük be jó vastagon a megtisztított bőrfelületet vazelinnel, majd húzzunk fel egy vékony kesztyűt, és maradjunk így egy éjszakán át. Reggelre puha, és selymes lesz a kezünk.

  • télen, bármennyire is jól esik, ne mossuk forró vízzel a kezünk, mert az csak kiszárítja. Használjunk inkább langyos vizet.
  • amikor hideg van, mindig húzzunk kesztyűt, és kenegessük naponta többször be a kézfejünk.
MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!