10 jelzés, ami arra utal, hogy a párod megcsal! – Figyelj ezekre a jelekre!

0
10635

Egy párkapcsolat megromlásának jelei vannak. Sőt, testi jelei is, amit bizonyít a következő 10 állítás. Figyelj ezekre.

10 jelzés, ami arra utal, hogy a párod megcsal! - Figyelj ezekre a jelekre!

1. Ha egyre kevesebb időt tölt veled

Ha állandóan azzal jön, hogy bent kellett maradnia a munkahelyén, ismét munkamegbeszélésre kell utaznia, és amikor szabadideje van, akkor inkább egyedül megy valahová, akkor kezdhetsz aggódni, hogy egy harmadik személy is van a képben.

2. “Akadozik” a szex

Ha egyre ritkábban bújtok ágyba, és elmaradnak a szenvedélyes szeretkezések, akkor érdemes őszintén elbeszélgetni.

3. Ad a külsejére

Ha fogyókúrázni kezd, elmegy edzőterembe, új ruhát vesz, frizurát változtat, lecseréli a parfümét, akkor tetszeni szeretne valakinek, és nem biztos, hogy neked.

4. Könnyen ingerlékenyé válik

Ha látszólag ok nélkül felmérgelődik, idegessé válik, elkezd támadni, akkor bajok vannak. Légy óvatos.

5. Figyeli a telefonját

Ha egy percre sem hagyja a telefonját, és rendszerint lenémítva van a készülék, akkor “fontos” hívást, üzenetet vár, talán a szeretőjétől. De ha te hívod, akkor érdekes módon, mindig lemerül, vagy nincs térerő.

6. Nem akar a jövőről hallani

Ha szóba hozod, hogy jövőben ide szeretnél elmenni nyaralni, vagy ezt és ezt kellene megoldani, és ő kerüli a beszélgetést, akkor az arra utalhat, hogy nem tervez hosszú távon közös életet veled.

7. Már nem hív gyakran

Ha a kapcsolatotok elején gyakran hívogatott telefonon, de most már kevesebbszer szólal meg a mobilod, akkor ez annak a jele, hogy már nem érdekled annyira, mint korábban, és csak akkor hív, ha valami fontos elintéznivaló akad.

8. Kevesebb pénzt tesz be a közös kasszába

Ha arra hivatkozik, hogy levágtak a fizetéséből, de mégis új ruhát, inget vásárol, akkor a pénzt valaki más miatt költi el, így akar másoknak imponálni.

9. Megváltozik a hobbija, az ízlése

Ha a megszokott ételekre azt mondja, hogy megunta, és valami más ízekre vágyik, vagy egyik hétről a másikra abbahagyja a focit és teniszezni kezd, akkor nagy a valószínűsége, hogy viszonya van valakivel.

10. Becsukja maga mögött az ajtót

Ha korábban mindig nyitva hagyta az ajtót, miközben nézte a televíziót, a számítógépén dolgozott, vagy olvasott, és most magára csukja az ajtót, akkor valami titkolnivalója van, és úgy fest, hogy egyre inkább eltávolodik tőled.

Save

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Írd be a neved