Szeresd önmagad és megszabadulhatsz a cukorbetegségtől!

0
2667

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A harmadik, vagyis a Napfonat csakrát szanszkrít nyelven Manipurának hívják. Működését leginkább az endokin mirigy, és a hasnyálmirigy befolyásolja, hormonjai az inzulin, és a glukagon. A Napfonat csakra elhelyezkedését legjobban úgy tudjuk meghatározni, ha éreztünk már pillangókat a gyomrunkban, akkor tudni fogjuk, hogy hol található ez a csakra.

Szeresd önmagad és megszabadulhatsz a cukorbetegségtől!

Ha az első csakránk rendben van, megfelelően működik, akkor a harmadik csakra jelenti számára a “földelést”, vagyis a stabilitást. A harmadik csakrának napsárga színe van, a fény, hatalom, és vitalitás jelképe.

Ha probléma áll be a Napfonat csakra működésében a következő betegségek alakulhatnak ki: cukorbetegség (elnyomott érzelmek), emésztési problémák (agresszió), epepanaszok (elnyomott düh), gyomorégés (fel nem dolgozott lelki problémák).

A lelki betegségek közül dühkitörés, agresszió, hisztéria, szégyenlősség, félelem, szorongás érzése tartozik a Napfonat csakrához.

Ha gyakran fázunk, annak ellenére is, hogy nincs annyira hideg, az is azt jelzi, hogy baj lehet ezzel a csakrával. Hiányzik belőlünk a tűz, az energia, melyet csak akkor nyerhetünk vissza, ha a belső énünkre koncentrálunk.

Keressük meditációban, imában, befele fordulásban, egy kis nyugodt erdei sétában az önmagunkkal való kapcsolatot. Ahhoz, hogy ráleljünk a harmóniára, szükségünk van a kiegyensúlyozottan működő életre, a boldogság és elégedettség érzésére.

Az ima, és a meditáció csodákra képes!

Számtalan kutatást végeztek már az ima és a meditáció hatásosságával kapcsolatosan. Minden létező dolog alapja a szeretet, ha szeretetet adunk önmagunknak, és a világ számára is, akkor szeretetet kapunk vissza.

A szeretet az egyik leghatékonyabb gyógyító eszköz, melyet bármikor felhasználhatunk a gyógyulásunk érdekében. Szeressük, és fogadjuk el önmagunk, és akkor egészségesek, kiegyensúlyozottak, és elégedettek leszünk.

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!