Meghalt Harangozó Teri

0
1446

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Kedd este jelentette be a szomorú hírt Terry Black Facebook oldalán: meghalt Harangozó Teri. Az énekesnő családja még nem erősítette meg a híreket.

harangozo-teri

Terry Black Facebook oldalán közölte kedd este, hogy életének 72. évében meghalt Harangozó Teri, aki 1977-ig az egyetlen olyan énekesnő volt Magyarországon, akinek nagylemeze jelenhetett meg. Halálával egy korszak zárult le.

Harangozó Teri először 1965-ben tűnt fel a Ki mit tud?-on, itt ismerte meg egy egész ország, onnantól megállíthatatlan volt, 1966-ban Magyarországon elsőként neki lett aranylemeze. Legismertebb dala az 1968-ban kiadott Mindenkinek van egy álma lett, amit még a mai generáció is ismer és szeret.

Harangozó Teri kétszer ment férjez, de sosem akart gyereket, mint ahogy korábbi interjújában mondja, nem volt ideje rá.

“Én nem családanya akartam lenni, hanem énekesnő. Volt időszak, mikor majdnem minden este fellépésem volt. És volt, hogy teherbe estem – többször is. Mindig épp rossz időben, mikor nem törhetett ketté a karrierem” – nyilatkozta évekkel ezelőtt.

Az énekesnő tavaly beszélt először betegségeiről, idén, augusztus 22-én szállították kórházba, ahol intenzív osztályos ellátásra szorult. Információk szerint súlyos tüdőműtéten esett át, de a beavatkozás után kómába került, a szervezete szeptember 8-án mondta fel a szolgálatot.

Családja még nem erősítette meg a hírt.

https://www.youtube.com/watch?v=5ZCxFtQBVGo

MEGOSZTÁSHa nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!