Újabb telefonos átverés. Gondold meg kétszer kinek adod kölcsön a telefonod!

0
1679

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Egy férfi azzal a szöveggel járt körbe több belvárosi üzletet, hogy nem tudja aktiválni a SIM kártyáját, és egy kódot kellene elküldenie ehhez. Többen segítettek neki, aminek eredményeként 15 ezer forintba kerül egy SMS.

mobiltelefon

Telefonos csalás áldozatai lettek többen Székesfehérváron, a gyanútlan áldozatok segíteni szerettek volna, de a jó tett helyébe jót várj ezúttal elmaradt. 15 ezer forintjuk bánta.

“A telefonomon valamit ügyködöt, konkrétan azt nem láttam, hogy mit, mert közben dolgoztam. Az SMS-eket hallottam, mielőtt kiment neki is jött egy SMS-e, de az enyémben már nem tudtam megnézni, mert nem volt benne.” – nyilatkozta Vida Márta, az egyik áldozatul esett jótevő, aki csak később döbbent rá, csalás áldozata lett.

A csaló több belvárosi üzletben járt, így több ember is áldozatául esett a csalónak. Legyetek nagyon óvatosak, ha valaki segítséget kér és a telefonotokat kéri, csak akkor adjátok oda, ha ti is látjátok mit csinál rajta.

Járjatok nyitott szemmel és osszátok meg ezt másokkal is.

U.I. Úgy tudjuk a csalót már elfogta a rendőrség, viszont többen is kihasználhatják az emberek jóhiszemét. Nem árt óvatosnak lenni.

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!