10 egyszerű dolog, amire kiváló egy iratcsipesz! Te melyiket próbálod ki?

0
8847

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Biztosan te is vásároltál már olyan eszközöket, tárgyakat, melyektől a megoldást vártad a dolgaid rendszerezésére és a házimunkád megkönnyítésére. Sikerült? Talán igen. Talán nem. Az viszont biztos, hogy elköltött pénz volt, amit ezentúl megspórolhatsz, ha megnézed az alábbi videót! A világhálón ma már számos olyan kisfilm létezik, amelyek banális tárgyak sokszínű felhasználására adnak igazán szemre való tippeket.

10 egyszerű dolog, amire kiváló egy iratcsipesz! Te melyiket próbálod ki?

Gondoltad volna, hogy egy aprócska iratcsipesz is mennyi mindenre alkalmas lehet? Fő rendeltetése, az iratok egymáshoz rögzítése mellett ez a parányi kis tartozék sokszor a megmentőd lehet a lakásban. Általa mindig kézügyben lehet a telefontöltő csatlakozója, vagy a huzalok sem bogzódnak többé össze, ha átvezeted azokat rajta. Aztán, két iratcsipeszből könnyedén készíthetsz telefontartót, vagy helyettesítheted velük a billentyűzet hiányzó lábacskáit.

A konyhában is praktikusak: légmentesen lezárhatsz velük például egy tasak ropit vagy csipszet, de még a hűtőszekrényben is segít a vizes palackok elhelyezésében. Azt is rosszul teszed, ha eldobod a fogkrém tubusát, hisz legtöbbször az még nem ürült ki teljesen. Inkább fokozatosan tekerd fel, és rögzítsd egy iratcsipesszel. Így örülni tudsz a tubus teljes tartalmának. Vagy, hogy rendet tarts a kulcsok között, erre is tökéletes megoldást nyújt ez a kis kiegészítő.

A fentiek mellett biztosan még sok jó dologra alkalmas az iratcsipesz. Te mivel egészítenéd ki a sort?

MEGOSZTÁSHa nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!