Egyszerű trükk, amire mindenkinek szüksége van. Így csomagolj ajándékot 15 másodperc alatt..

0
9390

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ajándékot csomagolni nem mindenki szeret, azonban figyelembe kell venni azt is, hogy az ünnepi hangulatot elronthatjuk egy rosszul csomagolt meglepetéssel.

csomagolas2

Sokan csak bedobják egy nejlonzacskóba, és már adják is át az ajándékot. Te örülnél egy ilyen meglepetésnek? Nekem bizony egyből lekonyulna a mosoly az arcomról. Egy szép csomagolás hozzátartozik az ünnepi hangulathoz, igényességről, és odafigyelésről tanúskodik. Az alábbiakban nagyon egyszerű, ám mégis mutatós csomagolási technikákat láthatunk.

Ha a gyorsaság, és tökéletesség az elsődleges cél, akkor a következő technika pont megfelelő lesz. Egy mutatós csomagolópapírra lesz csak szükség. 2-3 percet vesz igénybe, ennyit bárki áldozhat az idejéből a csomagolásra.

A második módszer egy kicsit szebb, és igényesebb, itt ugyanis a díszítésre is hangsúlyt fektetünk. A nők nagyrésze ezt a technikát részesíti inkább előnyben. Gyakorlatilag ez is egy sima csomagolási módszer, az i-re a pontot viszont egy szépen megkötött szalaggal tehetjük fel.

Próbáld ki valamelyik módszert, és csomagold igényesen az ajándékokat már idén karácsonyra.

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!