Első látásra talán furcsállod ezt a házikót, de azonnal beleszeretsz, ha meglátod, mit rejt magában!

0
6673

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ki ne vágyna arra, hogy ha elutazik, az otthona kényelmét is magával vihesse? Sokan ezért élik le az életüket egy lakókocsiban, ami bár tökéletes megoldás a nomád életmódra, mégis csak egy korlátozott belterű helyiség, amely két személynek talán ideális, de már egy három tagú családnak maga a pokol. Létezik viszont egy másik variáns, amitől neked is leesik az állad!

Első látásra talán furcsállod ezt a házikót, de azonnal beleszeretsz, ha meglátod, mit rejt magában!

Doug Schroeder, az alabamai Timbercraft Tiny Homes vállalat vezetője, évek óta jártas az építkezésben. Az utóbbi időben azonban merész projektbe kezdett. Aprócska lakásokat húz fel, melyek minden emberi igénynek megfelelnek. Bátran nevezhetnénk ezeket emberszabású csigaházaknak, hisz a lényegük abban rejlik, hogy elmozdíthatók.

Schroeder és csapata kerekekre építi ezeket a lakásokat, akárcsak az alábbi videóban bemutatott példányt, mely a Denali kategóriába tartozik, és amelynek falai mögött most te is megtehetsz egy virtuális háztűznézőt.

Ha azt gondoltad volna, hogy egy szűk és túlzsúfolt kis tér vár rád odabent, tévedsz! Helygazdaságos felszereltség, okos megoldások és meglepően jól kihasznált terek jellemzik, benne a jólétet biztosító mindenféle extrával: fűtésrendszer, áram- és vízellátás, minden szükséges háztartási gép, tágas konyha, kényelmes fürdőszoba, világos háló, és praktikus tárolók, amelyekben végre mindennek megvan helye. Erre már csak a terasz helyezheti fel a koronát, ami tökéletes helyszín a langyos nyári esték eltöltéséhez.

Mi bármelyik percben igent mondanánk egy ilyen luxus-csigaházra. És te?

MEGOSZTÁSHa nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!