Ezentúl így vágd fel a hagymát, ha nem szeretnéd a kezeden érezni a zöldség különleges illatát!

0
2075

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A hagyma a gasztronómia alap- és megkerülhetetlen zöldsége, hiszen nélküle nem lennének olyan ízletesek a levesek, saláták vagy a különböző pörköltek. Szinte minden ételkülönlegességbe kell hagyma, ezért olyan nélkülözhetetlen.

Ezentúl így vágd fel a hagymát, ha nem szeretnéd a kezeden érezni a zöldség különleges illatát!

Mondhatni, csak egy gond van vele, hiszen mikor szeletelni kezded, azonnal beindul a könnytermelés, na és a kezeden is ott marad a hagyma illata.

Most viszont ez a trükk megvéd minden hagymás problémától, csak egy, a videóban látható fém szerkezetű, hosszú fogazatú fésűre és egy éles késre lesz szükséged.

A megtisztított hagymába szúrd bele a fésűt, majd a fogazatok közé dugd be a kést, és indulhat is a szeletelés, amely tökéletesen egyforma lesz, így díszíteni is tudsz a hagymakarikákkal.

MEGOSZTÁS



Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!