Így tárold a nejlonzacskókat! Ezt a szuper ötletet rögtön ki fogod próbálni!

0
3092

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Egy rendezett háztartásban még a nejlonzacskók is szépen összefogva állnak a fiókban. Igen, egy ideig természetesen lehet próbálkozni azzal, hogy összefogjuk őket, de, amint kiveszünk egyet a fiókból, felbomlik a rend, és szembezúdul velünk az egész.

muanyag-zacsko

Ugye ismerős ez a helyzet? Nem kell többet mérgelődni a nejlonzacskó kupac miatt, most mutatunk egy nagyon praktikus módszer. Az alábbi praktika segítségével könnyen rendszerezhetjük a felhalmozódott nejlonzacskókat.

Egyes országokban már szigorúan tilos a környezetszennyező anyagból készült zacskók használat, nálunk azért még virágkorukat élik. Mi tagadás, praktikusak, de azért, amennyire csak lehet korlátozzuk használatukat. Éppen ezért ne kérjünk minden vásárláskor újat, vigyünk magunkról otthonról, egy már használt példányt.

Így rendszerezzük az otthon felgyülemlett nejlonzacskókat!

Fogjunk egy műanyag tetővel rendelkező kakaós, vagy kávés dobozt, majd vágjuk be a tetőt enyhén X-alakban. A zacskókat a videón látott módon csavarjuk fel, majd tegyük bele a dobozba úgy, hogy a legelsőt kicsit húzzuk ki a tetőre vágott lyukon. Ugyanúgy kell használni a nejlonzacskó tárolót, mint az ezen az elven működő nedvestörlő-tartót is.

Ha kedvünk támad, nyugodtan dekorálhatjuk is zacskótároló dobozt.

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Írd be a neved