Kapd el a pimasz kisegeret ezzel a pofonegyszerű módszerrel! – Humánus módszer!

0
3407

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ijesztő, de igaz: évente több mint 21 millió lakás lesz gazdagabb egy vagy több kisegérrel. Amikor ugyanis az idő rosszra fordul, és elfogy odakint az ennivalójuk, a rágcsálók eledelkereső hadjáratra indulnak, és beköltöznek az emberek otthonaiba.

Kapd el a pimasz kisegeret ezzel a pofonegyszerű módszerrel! - Humánus módszer!

Ha te is azok közé tartozol, akik bár ott még nem tartanak, hogy szívesen megosszák velük a lakásukat, de elpusztítani sem szeretnék az egereket, akkor ez a módszer lesz a tökéletes számodra ahhoz, hogy kitessékeld őket a házadból.

A férfi, aki a videóban segít ebben, MousetrapGeniusnak hívja magát, és a YouTube-on egész jó ötletekkel szolgál, ami az egérfogást illeti. Ezúttal is egy új technikával kísérletezik, éspedig: képes egyszerre két egeret is elkapni ez a PET-csapda? Az egérfogó, amelyet éppen tesztel, a Green Bottle USA nevet kapta. A lényege a PET-palack szájára csavarható sajt-csapda, mely kellemes mogyoróvaj illatot terjeszt a palack belsejébe, ezzel csábítva oda a rágcsálókat.

A férfi a videót a bevetésen rögzítette: egyik barátját szerette volna megszabadítani a konyhájában garázdálkodó két kisegértől. És igen, a terv bevált: mindkét rágcsáló a PET belsejében végezte, ahonnan csak akkor van kiút, ha a sajt-elemet eltávolítják a palack szájáról.

A legtöbb ember ebben az esetben halálcsapdákat állítana fel, mely 100%-ban elintézi a kártevőket. Ez azonban sokkal barátságosabb és emberibb módja az egerektől való megválásnak, ugyanis a rágcsálók vígan élhetnek tovább a vadonban, míg… valakihez ismét be nem költöznek?!

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!