Mindig kidobtad a neylonzacskót? Ezentúl te sem fogod!

0
7904

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ahhoz, hogy gazdaságosan éljünk, sokszor mindent kitalálunk, csak hogy újrahasznosíthassuk a háztartásban fellelhető dolgokat. A műanyag zacskóknak például többször is hasznát veheted, de neked is gondot okoz a tárolásuk? Nem kell kidobnod egyet sem, inkább figyelj az alábbi trükkökre!

Mindig kidobtad a neylonzacskót? Ezentúl te sem fogod!

Tény, hogy hajlamosak vagyunk sokszor annyi neylonzacskót felhalmozni, hogy már folyik szembe a szekrényből, fiókból, mindenhonnan! A következő kisfilm azonban kiváló ötletekkel szolgál, hogyan lehet rendet tartani közöttük.

Egy kiürült nedves zsebkendő tartó tökéletes tároló lesz a számukra, ha a videóban bemutatott lépések szerint gyömöszölöd bele a szatyrokat. Így mindig könnyű lesz kivenni egyet, szükség esetén.

Aztán, ott van a mélyhűtő-probléma: a fagyi folyton átveszi a többi élelem ízét. Erre is jó a műanyag zacskó. Szintén praktikus, ha van belőlük pár az autóban. Sosem lehet tudni, mikor tör rá valakire a rosszullét…

És ha a szekrényben is mindig rendet szeretnél, de azért az is jó lenne, ha kéznél lenne mindig a neylonzacskó, erre is van megoldás. Sőt, hogy minden egyes bevásárlásnál ne kelljen új szatyrot venned, a kocsi csomagtartójában is tökéletesen elfér néhány teherbíró példány!

MEGOSZTÁSHa nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!