Olcsó, praktikus és gazdaságos: készíts te is raklapból úszómedencét!

0
3918

Ismét tombol a hőség, és úgy fest, hogy egyhamar te sem tudsz lelépni egy jó kis nyaralásra? Nem gond, a nyaralás jön hozzád! Ha veszel egy kis erőt magadon, és beszerzel néhány kelléket, zseniális fürdőmedencét építhetsz otthon, a kertben. Megúszod olcsón, és a strandolás is csak egy karnyújtásnyira lesz a hálószobától!

Olcsó, praktikus és gazdaságos: készíts te is raklapból úszómedencét!

A Handimania rengeteg raklapos ötlettel szolgál. Mondhatni, kifejezetten erre a területre szakosodik, és valóban lenyűgöző projekteket mutat be, amit viszonylag egyszerűen, egy kis ambícióval bárki meg tud valósítani.

A legutóbbi szezonális kihívásuk ez a méretes, ideális kerti úszómedence, amit néhány raklapból dobtak össze. Fogadjunk, hogy nálatok a garázsban is hever pár haszontalannak hitt raklap! Szerezd be a hátralévő mennyiséget a nagyáruházakból, potom árért biztosan átadják neked a számukra egyébként hulladékként kezelt kincset, majd láss hozzá.

Szükséged lesz összesen 10 darabra, támasztékként szolgáló kemény lemezre, erős szigetelőfóliára, néhány szegre és összeillesztő elemre. Délutáni programként jó móka lesz összekalapálni, nem beszélve arról, hogy milyen jó érzés lesz majd kipróbálni!

Ha elkészültél, mutasd meg nekünk is!

MEGOSZTÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Írd be a neved