Összeillesztett egy pár rézcsövet, ezzel pedig a lakás legszebb dekorációját hozta létre!

0
3780

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ez a virágtartó állvány annyira jól néz ki, hogy bármilyen stílusú lakásban jól fog mutatni. A barkácsolásban kezdők is el tudják készíteni, ne habozz, még ma fogj neki!

rezcsovek

Tarthatod rajta a virágaidat, de a friss cserepes fűszernövények is nagyon jól fogják magukat érezni rajta. Nézzük mire lesz szükséged, ahhoz, hogy elkészítsd ezt a csodás polcot.

Hozzávalók: 1,5-es rézcső, 1,5 cm-es T-idom, 90 fokos könyök, csővágó kés, 1,5 cm-es csőrögzítő pánt, ragasztó, cserepes növények, fúró.

Elkészítés: a csövek száma, és hosszúsága attól függ, hogy hány darab cserép számára készíted a tartóállványt. Szabd méretre a csöveket, majd mérd le a cserepek átmérőjét, és kezdetben alakítsd ki a tartószerkezetüket. Ez egy kis négyzet alakú szerkezet lesz, ami pont akkora kell legyen, hogy fenntartsa a cserepet.

Ragaszd egymás után őket, így egy létra szerű alakzatot fognak alkotni. A virágtartó állvány igény szerint 2-3 létrácskából is állhat. Ha készen vagy, szereld fel az ablak elé, akár kívül, akár belül a lakásban. Ha benti állványt készítesz, akkor helyezz az egész alá egy ízléses edényt, amibe a fölösleges víz kicsoroghat az alsó sor cserépből.

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!