Virágcserepet bármelyik üzletben találsz, de ilyen szépet és elegánsat sehol! Érdemes lesz ellesned a titkát

0
2008

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A kertészkedés nemcsak egy szép elfoglaltság, hanem pihentető is. A virágok látványa pozitív energiával árasztja el a testet és a lelket, és mindig arra ösztönöz, hogy gyerekként gondoskodj róluk. Még akkor is hódolhatsz e hobbidnak, ha nincs kerted. Biztosak vagyunk benne, hogy a lakásodban akad egy maroknyi hely pár cserepes növénynek, amivel kedvedre elbíbelődhetsz.

Virágcserepet bármelyik üzletben találsz, de ilyen szépet és elegánsat sehol! Érdemes lesz ellesned a titkát

Nem épp olyan egyszerű virágot nevelni. Fontos a megfelelő talaj, de még azelőtt meg kell találnod a tökéletes virágcserepet, ami harmonikusan illeszkedik a környezetbe. Az alábbi videóban egy kiváló tippel szolgálunk neked, hogy te magad is elkészíthesd otthon álmaid virágvázáját! A befektetett összeg minimális, pusztán időre, kedvre és pár banális alapanyagra lesz szükséged hozzá.

Biztosan a te szekrényed mélyén is lapul egy olyan kopott törülköző, melyet már rég nem használsz – ez lesz ugyanis az alapja a pompás virágcserepednek. Ha lépésről lépésre betartod az alábbi kisfilm utasításait, meglátod, hogy mindössze egy kevés cementes/gipszes kotyvalékba kell beleáztatnod a textilt, majd egy vödör fenekére egyengetned. A végeredmény órákon belül tesztelhető! Hogy biztosra menj, miután megkötött az anyag, érdemes lesz egy újabb rend masszát tapasztanod a nyert edény belsejéhez, így az jóval erősebb és ellenállóbb lesz a későbbi megpróbáltatásokkal szemben. Ha ez is megszilárdult, valóban kész is van!

Már csak az ültetés és a munkádban való gyönyörködés marad hátra, amelyért biztosan rengeteg dicséretet kapsz majd!

MEGOSZTÁSHa nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!