Eljött a csillagászati igazság ideje: te miben fogsz meghalni?

0
16096

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A szakemberek azt tartják, a születésünk napjában az is bele van kovácsolva, hogy mikor halunk meg. Ha tudod, melyik napon születtél, megtudhatod, melyik bolygó irányítja sorsodat. A „bolygódon” keresztül pedig a születésnapod azt is elárulja számodra, hogy milyen betegségnek, illetve halálnak vagy kitéve.

Születésünk napja a kezdetet jelenti, a földi létünk kiindulópontját. Az asztrológusok szerint azonban, ez a nap alapvető és értékes információkat is hordoz magában. Általa szembesülhetünk a sorsunkkal, egyéniségünk jellemzőivel, a jelenünkkel és a jövőnk bizonyos részleteivel. Ugyanakkor, születésünk dátuma árulja el azt is, miként fogunk meghalni, esetleg milyen betegségek leselkednek ránk.

Ha még nem tudod, milyen napon jöttél a világra, az onlineconversion.com segítséget nyújt számodra. Ha sikerült kiszámolnod, a nap elvezet a bolygódhoz, amely a sorsodat igazgatja, amely az utolsó perceidben cselekedeteidet irányítja, és amely elárulja a nagy titkot, amire mindannyian kíváncsiak vagyunk, de amivel mégsem szívesen szembesülünk: halálunk lehetséges körülményeit.

Amit mindenképp tudnod kell, hogy a sorsod bármikor megváltozhat! Mint ahogyan a jövőd is. Tehát, nem kell szentírásként venned mindazt, amit a csillagok megjósolnak számodra! Ez csak egy előrelátás, és nem maga a valóság! Az életünket és a halálunkat is mi magunk irányítjuk, a véletlen közrejátszásával. Az alábbiak tehát nem a valóságot tükrözik, hanem kizárólag az asztrológiai feltevések sorozatát.

Hétfő – ha hétfőn születtél, a Neptunusz irányítja a végzeted

A Neptunuszt a bizonytalansággal, váratlannal, tudatlannal és a titokkal hozzák kapcsolatba. Ezért a te sorsod és végzeted is hasonló jellemvonások köré fonódik. Sok hétfőn szülött személynek fedi homály az elhalálozását, és a haláluk valódi okára csak nehezen, jóval később, megkérdőjelezendő körülmények között derítenek fényt.

A Neptunuszt a furcsa tünetekkel és betegségekkel is asszociálják, valamint a gyógyszerek okozta baleseteket, a nem megfelelő módon adagolt hatóanyagok mellékhatásait, gyógyszermérgezéseket, furcsa és ismeretlen betegségeket is az ő számlájára írják.

A Neptunuszt a Víz elemének tartják, ebből kifolyólag fűződhetnek hozzá fulladások vagy egyéb, víz okozta kellemetlen események.

Kedd – ha kedden születtél, a Mars irányítja a végzeted

A Mars „szülöttjeinek” testén maradandó jeleket okozhatnak különböző sebhelyek, vágások. Szintén a Marshoz kapcsolódnak az izomfájdalmak, hormontúltengések (főként a tesztoszteron-szint), a nem megfelelően működő nemiszervek, valamint a vérből adódó egészségügyi problémák.

Ezt a bolygót a tűzzel és a fegyverekkel azonosítják, az erőszakos és balesetből fakadó elhalálozással. A halál általában villámlásszerűen sújt le, oka főként a figyelmetlenség, meggondolatlanság, forrófejűség, az egó vagy a lázadás.

A kedd szülöttjei ki vannak téve a közúti baleseteknek. Elhalálozásuk pedig váratlan, gyors és fájdalommentes lesz.

Szerda – ha szerdán születtél, az Uránusz irányítja a végzeted

Az Uránuszt általában az éggel és a levegővel azonosítják, mint ahogyan a mélybe zuhanással, magaslatról való lezuhanással vagy a repüléssel is. Ez a bolygó felelős a gyulladásokért, a magas vérnyomásért, az asztmáért és a légzéselégtelenségekért.

Ha szerdán születtél, óvakodj a meredek oldalaktól, szakadékoktól, veszélyes utaktól vagy olyan tevékenységektől, amelyeket a magasban kell végrehajtani. A legtöbb esetben ugyanis, az Uránusz „irányította” halál hirtelen jön, váratlanul, és megegyezik azzal az elégedettségérzettel, amely az életnek való maximális örvendésből fakad.

Csütörtök – ha csütörtökön születtél, a Jupiter irányítja a végzeted

A Jupiter nem hoz sem nehezen elviselhető, sem kínozó betegségeket, mint ahogyan drámai elhalálozásokat sem. Ebből kifolyólag, a vég sem lesz előreláthatatlan vagy váratlan, hanem inkább megfontolandó és előrelátható. Legnagyobb valószínűséggel egy hosszú távon kialakuló és lezajló betegség visz majd el.

A Jupiter főként májproblémákra, húgyúti panaszokra, gyulladásokra, húgyhólyagi bántalmakra, álmatlanságra, a nyirokrendszer hibás működésére, idővel kikezelhető betegségekre ad okot, amelyek időszakosan ismét felléphetnek. De bizonyos esetekben hozzá köthetők a daganatos betegségek, rákos elváltozások is, mint ahogyan a halál pozitív és optimista felfogása is.

Péntek – ha pénteken születtél, a Vénusz irányítja a végzeted

A Vénuszt engedékeny bolygónak tartják, legalábbis ami a végső perceket illeti. A szép, nyugodt, beteljesedett halállal hozzák kapcsolatba, amely szenvedés nélkül, megbánásoktól mentesen következik be. Ebből adódóan, általában a természetes halált képviseli.

Nincs szó váratlanról, furcsaságokról. A péntek szülöttjei magától értetődő módon távoznak földi létükből, hisz az egy természetes folyamat része. Valószínűleg alvás közben, az otthoni ágyban fog érni a halál, de előtte megbizonyosodsz afelől, hogy valamennyi adósságod törlesztetted, és minden dolgod elrendezted, ami ehhez az élethez köt.

A Vénusz ugyanakkor szexuális problémákat, bőrbetegségeket, cukorbetegséget, vérszegénységet és látáshoz fűződő gondokat is eredményezhet.

Szombat – ha szombaton születtél, a Szaturnusz irányítja a végzeted

A Szaturnuszt a hosszú élet szinonimájaként tekintik, de olykor épp a hosszú élet hordoz magával nehéz betegségeket, fizikai fájdalmat és erős szenvedést. A bolygó okozhat epilepsziás kríziseket, szív-érrendszeri panaszokat, szexuális úton terjedő betegségeket.

Ugyanakkor a Szaturnuszt az idővel is emlegetik, ami azt jelenti, hogy a halál nem villámszerűen sújt le rád, hanem fokozatosan, lassan és tele fájdalmakkal. Ha a bolygó a negatív fázisba lép, felléphetnek a tumoros megbetegedések, bénulás vagy idegrendszeri betegségek is.

Vasárnap – ha vasárnap születtél, a Nap irányítja a végzeted

Ezen nap szülöttjeit általában azon betegségek érik utol, amelyektől mindenáron meg akarnak szabadulni. Mivel a Napot a fény és a tűz bolygójaként tekintik, a vasárnapi születettek testi traumákon eshetnek át, ami a lelki megtisztulás, megvilágosodás elérését illeti. Belekeveredhetnek robbanással, tűzzel egybekötött közúti vagy egyéb balesetekbe, amelyeket az elektromos árammal, kivilágítással is kapcsolatba lehet hozni.

Legtöbb esetben a vég gyorsan jön, váratlanul, banális, szerencsétlen körülményekből fakadva, mint amilyen például a rossz helyen és rossz pillanatban meggyújtott cigaretta…

MEGOSZTÁS


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!